Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +224
Leżę se już
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
źródło: image_picker_D633F41E-DADF-49D6-A354-A57FD9B0F491-74472-000007F3F689D65F
Pobierz

Sorry za głupie pytanie ale jakoś tego nie udało mi się wygooglować. Chciałbym zrobić dla odmiany shorta na Będzinie ale coś nie moge. Czy na GPW nie można shortować ? Czy Będzin jest po prostu pod jakimś specjalnym nadzorem.