Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +28
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #pracait #kryzysit #korposwiat
Patrzcie jaki ze mnie Nostradamus xD Ledwie napisałem posta o tym jak was wyzyskują na śmieciówce B2B a tu kolejna aferka i brak wypłat xD
Napisałbym zwolnienia ale... przecież ludzie na B2B nie mają żadnych praw bo nie są pracownikami tylko kontraktorami ( ͡°( ͡°
Patrzcie jaki ze mnie Nostradamus xD Ledwie napisałem posta o tym jak was wyzyskują na śmieciówce B2B a tu kolejna aferka i brak wypłat xD
Napisałbym zwolnienia ale... przecież ludzie na B2B nie mają żadnych praw bo nie są pracownikami tylko kontraktorami ( ͡°( ͡°

źródło: PPBIT
Pobierz
bylem_simpem +6
Mirki, czy w wieku 50 lat jest sens iść na kurs prawa jazdy A, czyli motocykle? Ciągnie mnie do tematu od lat ze względu na rodzinne tradycje, ale nie wiem czy już nie jestem za stary? Jest tu ktoś, kto w podobnym wieku zaczął przygodę z jednośladem i się nie zabił? xD
#motocykle #nocnazmiana
#motocykle #nocnazmiana
Wy osły, (tak to do was spermiarze i cuckoldy), czy wy nie rozumiecie, że tu nie jest krytykowane to, że ona uprawiała s--s oralny tylko to, że zrobiła to publicznie i teraz na wieki wieków w internecie zostaną jej zdjęcia z pałą w mordzie? Jej rodzice, rodzina dalsza, dzieci, przyszły partner (ten obecny na 99% nim nie będzie) będą te zdjęcia oglądać?
Jaki trzeba mieć kvrwa gwóźdź w mózgu żeby próbować to usprawiedliwiać BĘDĄC FACETEM? Nie mieści mi się to w głowie.
Takie zachowania trzeba piętnować, krytykować, tak samo jak każde zboczenie, zbydlęcenie. Jeżeli nie będziecie reagować i odwracać głowę od spraw bulwersujących BO TO NIE WASZA SPRAWA PRZECIEŻ to przyczynicie się tylko do narastającej degrengolady i upadku moralnego zachodniego społeczeństwa. Zaszkodzicie tym ostatecznie zarówno sobie jak i swoim dzieciom i ich dzieciom.
Tak samo jak karane jest nieudzielenie pierwszej pomocy ofierze wypadku, tak samo minimum piętnowane powinno być odwracanie głowy od takiego oczywistego kvrestwa.
A jeżeli ktoś kto uważa się za faceta, nie trolluje, nie jest spermiarzem próbującym zdobyć jakieś ochłapy sympatii płci żeńskiej w internecie i serio NIE WIDZI NIC ZŁEGO w tym, że kobieta daje sobie zrobić publicznie zdjęcie z czyimś p-----m w ustach to nie jest dla mnie osoba zdrowa psychicznie.
#fotobudka #opener #przegryw #afera #spermiarzalert #cuckold
źródło: Zrzut ekranu 2023-07-04 101916
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu