Aktywne Wpisy
Alzena +170
Zazdroszczę wam że jesteście w stanie pić te napoje zero 😔 ja tych słodzików nie jestem w stanie zdzierżyć, zostaje po nich na podniebieniu paskudny, mdły posmak którego nie mogę się pozbyć przez wiele godzin. A co gorsza te napoje bez cukru są o wiele słodsze niż odpowiedniki z cukrem.
#zdrowie #kuchnia
#zdrowie #kuchnia
ziuaxa +539
#powodz we #wroclaw zbiera swoje zniwo. Ciała zalanych leżą dosłownie na ulicach i chodnikach. Nikt ich nie wywozi, nie wiadomo kiedy zostaną wywiezieni na pochówek. Jest gorzej niż podczas pandemii covid.
Dosłownie przed chwilą widziałem rozkładające się ciało całkowicie zalanego wrocławianina w samym centrum stolicy #dolnyslask
Dosłownie przed chwilą widziałem rozkładające się ciało całkowicie zalanego wrocławianina w samym centrum stolicy #dolnyslask
Używam #iphone 12 mini. Korzystam z z monitorowania czasu przed ekranem.
Dzisiaj ku mojemu zdziwieniu pojawiło się ponad 13h spędzone na sklepie jeździeckim.
Nie wiem skąd się to wzięło.
Po pierwsze primo, strony na które wchodziłem pojawiały się jako czas spędzony w Operze.
Dwa, nigdy na tę stronę nie wchodziłem.
Trzy, sprawdziłem czy to nie coś w stylu egarnitury #pdk (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) legitny sklep.
Cztery, dziś używałem telefonu max 20 minut.
Na gołe Panie nie wchodzę, wiadomości od wujka Naguthu z Birmatii że mam spadek też nie dostałem.
Ma ktoś pomysł skąd taki myk.
Dziękuję, pozdrawiam.
#kiciochpyta #telefony
Czyli rozumiem że nie ja jeden mam z tym problem.