Aktywne Wpisy
dddobranoc +238
Tumurochir +34
Chłopak, który zginął to mój znajomy. To on był narzeczonym tej dziewczyny. Oświadczył się kilka dni temu. Wyborcza kłamie, że to narzeczony zabił kochanka. Nie było żadnego kochanka. Proszę, nie romantyzujcie tej sytuacji.
#poznan
#poznan
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
I dlaczego w ważnych głosowaniach wstrzymują się od głosu zamiast kliknąć TAK lub NIE?
ktoś coś?
#bekazkonfederacji #polityka #kiciochpyta #bekazprawakow
@zapalara: xD
@PiersiowkaPelnaZiol: Ja też mam pytanie, dlaczego kłamiesz? Chociaż to pytanie retoryczne, bo mogę się domyśleć.
@PiersiowkaPelnaZiol: A dlaczego trolle PO najbardziej krytykują Konfederację zamiast PiS-u?
@PiersiowkaPelnaZiol: Szykują grunt pod koalicję z Pisem.
@dom_perignon: Akurat pełowcy z j*bania pisu zrobili całą kampanię i większość programu, więc nie masz racji.
tak samo po kaczyńskim jak i po tusku.
Nie dziwne że się ogryza tuskowi jak zaczął pierwszy ich wyzywać
@PiersiowkaPelnaZiol: najwyrazniej nie maja zdania i nie chca juz byc poslami :)
@scarecrov: a to na twitterze jest mównica sejmowa? Konfederacja zawsze się wstrzymuje we wszystkich głosowaniach pisu.
Pewnie dlatego, żeby odróżnić się od opozycji, która ciągle występuje przeciwko PiSowi, nawet gdy ten robi coś dobrego ;)
Wiem, że dla Ciebie byłoby najlepiej, żeby konfa wtopiła się w opozycje a na końcu została przystawką Tuska, ale nic z tego przyjacielu. Nic z tego :D
@Thorrand: Myślałem, że oni przynajmniej głosują według własnego rozumu i światopoglądu (jak ubogie by nie były), chcesz powiedzieć że nawet tak podstawową rzecz wykonują stricte pod słupki i pod dyktando głosów innych partii? Żałosne.
Na tym polega polityka. Robić rzeczy pod dyktando tłumu ;) Kto robi je lepiej, ten wygrywa wybory. Dlatego PO przegrywa, PiS wygrywa, a Konfederacja rośnie.
@PiersiowkaPelnaZiol: Nie jest to prawdą, polecam zobaczyć jak np. Mentzen na tiktoku co chwilę ora PiS. Konfederacja częściej atakuje PiS niż PO.
@PiersiowkaPelnaZiol: a jakie to ma znaczenie? Dziwniejsze jest tylko to, ze PO czy PiS ma zdanie na każdy temat, tacy eksperci od
Komentarz usunięty przez autora Wpisu