@randybobandy2: uja tam się znasz, niemiecki i fiodor, to są prawdziwe czasy szkolnej, meksyk też miał jakiś tam udział, ale nie można twierdzić, że on coś zapoczątkował.
@randybobandy2: szczerbaty złodziej wielki twórca się znalazł. Jedyne co tam osiągnał to oszukał widzów na sare i uciekł z podkulonym ogonem przed nowakiem
@StrajGerOfficial Ale w poście chodziło o to, kto rozpoczął szkolna jaką znalismy. Jak wiadomo, był to Niemiecki, później Meksyk a potem Fiodor. A kto był lepszy to już kwestia gustu ( ͡°ʖ̯͡°)
@badreligion66: No tak, kto stworzył, stworzył ją Niemiecki, a raczej kandydatura knura, potem był meksyk fakt, ale dla mnie i tak bardziej fiodor zasłynął od meksyka i dlatego postawiłem go egzekwo z niemieckim i napisałem, że niemiecki i fiodor to były prawdziwe czasy szkolnej, pomimo tego, że fiodor był po meksyku. Chociaż nie powiem, za czasów menelaosa też śmiesznie bywało, ale on był bardziej tołdim niż redaktorem.
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
Komentarz usunięty przez autora Wpisu