Aktywne Wpisy
Megasuper +186
Jest zajebiście dobra a wy ekolodzy #!$%@?
illmatic +127
#ukraina #oswiadczenie #wojna #lidl #biedronka #niedzielahandlowa
Nie polecam wspierać tych zbiórek. Sprawdziłem fundacje ktora stoi pod dyskontem i nie ma informacji na stronie ile jest przekazywane na faktyczne działania statutowe. Prosiłem wielokrotnie o te informacje ale nie były mi udostępnione.
Osoby zbierające pieniądze nie przekazują informacji jaki procent zbiórki jest przekazywany na cele statutowe.
Pani prezes fundacji ma siatkę firm z pracownikami tymczasowymi oraz sprzątającym oraz fundacje.
To wszystko powoduje ze uważam
Nie polecam wspierać tych zbiórek. Sprawdziłem fundacje ktora stoi pod dyskontem i nie ma informacji na stronie ile jest przekazywane na faktyczne działania statutowe. Prosiłem wielokrotnie o te informacje ale nie były mi udostępnione.
Osoby zbierające pieniądze nie przekazują informacji jaki procent zbiórki jest przekazywany na cele statutowe.
Pani prezes fundacji ma siatkę firm z pracownikami tymczasowymi oraz sprzątającym oraz fundacje.
To wszystko powoduje ze uważam
Jak dla mnie żyć nie umierać... tak czy siak jest OK, byle nie robić gówno wartych studiów albo na zasadzie "zdobić studia
Żyjemy w czasach wysypu wszelakiej prostytucji, która nazywa się wyzwoleniem, człowieku raj dla faceta (niezamężnego), bo z tego co rozumiem tylko dupczenia ci potrzeba a nie partnerki życiowej.
Jak tam to serio prawie it's over, jedynie wzrost cię ratuje