Aktywne Wpisy
KwasneJablko +195
Bobito +334
#ukraina #wojna #rosja
Rok temu martwiłem się, że rosyjska agresja sprawi, że moje dzieci będą dorastać w dekadzie pełnej zimnej wojny i niebezpieczeństw konfrontacji NATO z Rosją.
Rok później nie martwię się, że Rosja może nawet stanowić wyzwanie w wojnie konwencjonalnej.
Nadal jestem wdzięczny, że Ukraina stała się obrońcami demokracji. Powtarzam moim znajomym, aby wspierali Ukrainę i za każdym razem, gdy wysyłają jakąś pomoc, wysyłam im podziękowania.
Rok temu martwiłem się, że rosyjska agresja sprawi, że moje dzieci będą dorastać w dekadzie pełnej zimnej wojny i niebezpieczeństw konfrontacji NATO z Rosją.
Rok później nie martwię się, że Rosja może nawet stanowić wyzwanie w wojnie konwencjonalnej.
Nadal jestem wdzięczny, że Ukraina stała się obrońcami demokracji. Powtarzam moim znajomym, aby wspierali Ukrainę i za każdym razem, gdy wysyłają jakąś pomoc, wysyłam im podziękowania.
#modameska #ubierajsiezwykopem
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
To nie działa na podstawie:
To dziala na podstawie PRZYSTOJNIAK = WYGRYW. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@parasolki: możesz dac jakis przyklad?
@Espo: przyklad?
@chapeaunoir: chyba lepsze to niż np. bluza z kapturem?
Po prostu nie przejmuję się jakimiś opiniami wykopków itp.
Nie jestem informatykiem, drwalem itp. Mam też dziewczynę, tą samą od 5 lat i nie jestem żadnym pedałem ;)
@Mr_Przemyslaw: i tak trzymaj, ja też nosze, bo po prostu wygodnie mi w takich
@gonzono: (#) szczerze mówią to ciężko. po prostu widzę czy ktoś wygląda dobrze i mu pasuje czy zwyczajnie, średnio i pospolicie, co oczywiście nie znaczy źle. pan ze zdjęci średnio.
faktem też jest, że wszyscy w tym chodzą. jak wyżej napisano - silą się na jakiś rodzaj elegancji. a jeszcze większośc tych koszul jest luźna i niedopasowana i to wygląda średnio, co więcej, robi z koszuli codzienne
Główny problem jest w tym, że 90% osób ma za duże koszule i wiesniacką kratę z ryniacza.
#!$%@? już jak potłuczony. masz jakieś kompleksy czy ktoś w koszuli w kratę cie skrzywdził? :D
Komentarz usunięty przez moderatora
Lepiej przerabiać niż średnio wyglądać, albo nosić inne rzeczy. Ja porzuciłam ołówkowe spódnice właśnie ze względu na te problemy.
A do tego za duże...
Słoma mi wystaje bo 90 % osób na wiejskich disco imprezach nosi takie koszule, to nie moja wina :'(
Dlaczego nie zalozysz jednolitej?xD
Wyrazić zdania nie można bo się obrazą i cebulak od razu... Z kim ja tu siedzę.
O czym ja z toba rozmawiam, koszule w kratę to koszule do rąbania drewna a nie do użytku codziennego.