Aktywne Wpisy

wykoPAKA +143
Cześć Wykopakowicze! (。◕‿‿◕。)
Właśnie w tej chwili, już po raz 7, wystartowała kolejna edycja wykoPAKI.
Czym jest wykoPAKA?
Kojarzycie zabawy typu Secret Santa w szkole lub w pracy? Właśnie tym jest wykoPAKA, tylko w większej skali. Co roku setki osób przygotowują z ogromnym zaangażowaniem paczki, które wyruszają do odbiorców w najodleglejszych częściach naszego kraju, by sprawić im świąteczną radość. Przez 7
Właśnie w tej chwili, już po raz 7, wystartowała kolejna edycja wykoPAKI.
Czym jest wykoPAKA?
Kojarzycie zabawy typu Secret Santa w szkole lub w pracy? Właśnie tym jest wykoPAKA, tylko w większej skali. Co roku setki osób przygotowują z ogromnym zaangażowaniem paczki, które wyruszają do odbiorców w najodleglejszych częściach naszego kraju, by sprawić im świąteczną radość. Przez 7

źródło: 24910d6fc3f7d9ad
Pobierz
Gandezz +79
Kupiłem sobie nowy narożnik. Większy, wyższy, wygodniejszy, z funkcją spania.
Cieszę się jak wtedy, kiedy miałem z 12 lat i dostałem 100 zł tak z czapy.
Czy to już starość?...
#wykop30plus #niewiemjaktootagowac
Cieszę się jak wtedy, kiedy miałem z 12 lat i dostałem 100 zł tak z czapy.
Czy to już starość?...
#wykop30plus #niewiemjaktootagowac

źródło: 1000019416
Pobierz
Pomimo utrzymywania wagi na podobnym lub takim samym poziomie wydaje mi się, że znika tkanka tłuszczowa. Liczyłem, że przy temperaturach, gdzie stojąc cieknie ze mnie, to przynajmniej stracę te kilka kilo wody, przez odwodnienie. No jakoś to musi działać inaczej.
Jedzenie na jutro przygotowane. Dwie mini bagietki z serem i parówką. Od teraz zaczynam jeść warzywa/owoce, bo przez głodówkę od dłuższego czasu to mój organizm zapomniał słowa witaminy.
Jest to wpis dla mnie. Tak darujcie sobie komentowanie.
1/x
186/96
#odchudzanie #pamietnikzodchudzania
Dobre
Dzięki że pytasz. Dodam wpis z jídelníčkem jak będę już po leczeniu ;)