Aktywne Wpisy
zbrodnia_i_kawa +34
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
dzidek_nowak +293
Jest stabilnie... xD
Najpierw masa ludzi z ukrainy za poprzedniego rządu a teraz masa ludzi z afryki za obecnego rządu.
Zdjęcie własne z dziś. Warszawa.
#imigranci #afryka #ukraina #warszawa #wykopliczymurzynow #bekazlewactwa
Najpierw masa ludzi z ukrainy za poprzedniego rządu a teraz masa ludzi z afryki za obecnego rządu.
Zdjęcie własne z dziś. Warszawa.
#imigranci #afryka #ukraina #warszawa #wykopliczymurzynow #bekazlewactwa
Wagnerowcy poruszają się w długich kolumnach, nie mają lotnictwa i OPL. Ten "bunt" odbywa się 500 km od Moskwy, wagnerowcy nawet nie dojadą do jej przedmieścia, bo przyleci 5 samolotów, i przerobią ich na miazgę.
#rosja #ukraina #wojna
jedno to walenie do wrogow ojczyzny, a co innego do gosci z ktorymi walczyli ramie w ramie
ps. tak wiem szachy 10d putina
W pierwszej kolejności rozkazy nie docierają, albo np dowódca bazy lotniczej prosi o potwierdzenie rozkazu i weryfikację tożsamości od strony wysyłającej rozkaz
Potem może się okazać że rakiety były zupełnie przypadkiem zdjęte z samolotowy i trzeba poczekać aż z magazynu
Ok, mój błąd, jednak mają (nie sprawdzałem tego, przyznaję). To oznacza, że będzie dużo weselej xD
Czy jednak podbiją Moskwę? Tak jak pisałem wcześniej, bardzo się zdziwię jeśli w ogóle dostaną się na jej przedmieścia.
Konwój ma ile, 4tys ludzi? To trochę za mało na ruską armię mimo wszystko.
@scala_dev
Wejdź sobie na mój profil i zastanów się ile mi płacą :)
@macan: mają OPL
Podczas przemarszu ubezpieczają ich Pancyry
Przecież są filmiki w necie:p