Aktywne Wpisy
snorli12 +177
To jest niesamowite jak zmieniła się moda w ciągu 10 lat, jakby 10 lat temu dziewczyny na studiach w szkole tak się ubrały wyglądały by na odmiencow a teraz wszystkie wyglądają jak raper w latach 90 tych xdd Skąd ta moda się wzięła? Z jakiegoś serialu, piosenkarek?
#plodnajulka #logikarozowychpaskow #modadamska #ubrania #studbaza #licbaza #ubrania #pytanie
#plodnajulka #logikarozowychpaskow #modadamska #ubrania #studbaza #licbaza #ubrania #pytanie
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Te ponad 3 lata temu zdałem sobie sprawę, że na zawsze opuszczam system edukacji. Nie lubiłem się uczyć, nie lubiłem przebywać wśród n0rmictwa, nie lubiłem tam marnować czasu. Większość osób z liceum albo udała się na jakieś tzw. gównostudia albo pracują w januszexach rodziców. Potem, każdego roku w dzień zakończenia roku szkolnego lubiłem powspominać, porozmyślać, uświadomić sobie ile niewinnych istnień przegrywów zniszczy jeszcze ten szkolny system na współ z gnębicielskim n0rmictwem. Lubiłem pojechać w ten dzień do dużego miasta i ukratkiem patrzeć na to wszystko, na tłumy szczęśliwych młodzieńców i julek. Pewien rodzaj masochizmu. Dziś niestety pogoda nie pozwoliła, spanie kilkanaście godzin także.
Te kilka lat temu uświadomiłem sobie, że wchodzę sam na arenę jaką jest samodzielne życie, że rozpoczynam tą grę, w której nie ma zwycięzców. Że wchodzę w to sam, bez rodziców, przyjaciół, dziewczyny. Przewidziałem to jednak kilka lat szybciej i wiedziałem jak zacząć, z determinacją i pod dyktando określonego planu. Szybki zarobek za granicą zaraz po maturze, szereg ryzykownych inwestycji i pomocna dłoń od dalszej rodziny w późniejszym etapie. Tak oto mam co mam i jestem kim jestem. Jednak te kilka lat temu myśli miałem okropne, że to koniec, nie tylko dzieciństwa ale też mnie samego. Po części ja faktycznie się skończyłem ackolwiek nie w dosłownym znaczeniu..
Oficjalnie wakacje, czas dla innych wspólnych wycieczek, imprez, przeżyć miłosnych. Oczywiście nie dla mnie. Dla mnie jedynie samotne wycieczki oraz oniryczny samotny wypoczynek. Całe bodajże 13 lat szkoły, nie poznałem nikogo, nie nawiązałem wartościowszej relacji, nie miałem paczki znajomych. Większość osób ze świętego tagu wie o czym w tej chwili piszę. Od zawszy byłem niczym duch, przemykający obok żyć innych, jest tak nadal i zapewne będzie do końca. Już dawno odarłem się ze złudzeń. Dzisiejszego dnia, jak i nocy zresztą, będę kręcił znów w swoim umyśle spiralą wspomnień, zawodów, złudzeń przeszłości i utraconych nadziei. I tak to leci od 3 lat. Tak to leci..
#przegryw #samotnosc