Aktywne Wpisy
pevka +83
Tak zwyczajnie po ludzku szkoda mi Boxdela. Sam jakoś do 20 roku życia byłem niedojrzały i popełniałem masę błędów, więc to że jako pełnoletnia osoba pisał takie głupie teksty do nieletnich nie powinno go po tylu latach skreślać, jeśli faktycznie dojrzał i nikogo nie skrzywdził. Nie jestem w stanie uwierzyć, że rzeczywiście jest pedo. Nie sądze też, że #!$%@? kogoś, że wiedział ale nie powiedział jest dobre. Fakt, prawnie powinien to zgłosić,
Mam 32 lat. Jestem ładna, zadbana. Zarabiam 60k miesięcznie w branży związanej z marketingiem. Cały czas spędzam przed komputerem. Jestem nieśmiała i nigdy nie byłam w związku.
Wymagania: wysportowany, umięśniony, wygadany, inteligentny, kulturalny, przystojny.
Mało jest takich chłopów, a szukam tylko takich.
Gdzie mogę poznać przystojnego chłopa?
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Wymagania: wysportowany, umięśniony, wygadany, inteligentny, kulturalny, przystojny.
Mało jest takich chłopów, a szukam tylko takich.
Gdzie mogę poznać przystojnego chłopa?
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
To co? Poprosimy kolejne debaty z Mentzenem?
#bekazkonfederacji #neuropa #polityka
@Jarusek: Bo człowiek nie jest świnią żeby na okrągło żreć jedno i to samo i się z tego cieszyć. Co za dużo to niezdrowo
@Jarusek: xd No trochę żeś poleciał tutaj, gdy Konfederacja ma wśród młodzieży wyniki 2-3 razy wyższe, niż wśród ogółu społeczeństwa.
Może i tak, ale rdzeniem elektoratu Korwina i Konfederacji zawsze byli jednak młodzi mężczyźni,
@Jarusek: i co zagłosują na PO albo PiS? xD Widziałeś ostatni sondaż dla OKOpress, nawet młode kobiety częściej głosują na konfederację niż na lewicę XDDDD
@aegispolis: poczekaj na sondaże po słynnej debacie, w której Mentzen ogłosił pomysł szkolenia wojskowego po maturze.
Z resztą bardzo dużo rzeczy są
@aegispolis: Mentzen to określił jasno, szkolenie pomiędzy maturą, a studiami, czyli w trakcie wakacji.
@HrabiaTruposz: Człowiek nie świnia, wszystko zje.
@Jarusek: To jest twoja interpretacja, mieszasz ją z faktami. Mówił o powoływaniu na szkolenie między studiami, a wakacjami, co nic nie mówi o czasie trwania tego szkolenia, a jedynie o domyślnym wieku powoływanych tam ludzi, szkolenie równie dobrze mogłoby trwać i rok, albo powołany mógłby być ktoś starszy, kogo to ominęło wczesniej z jakiegoś powodu. Podobnie z resztą