Lepiej bedzie jak poszukasz kobiety która rozpali Ci serce, a od obecnej lepiej odejdz bo marnujesz jej czas i szanse na kogos, kto bedzie kochał ją jak wariat.
Anonim (nie OP): Zależy. Może być tak że jest to laska poniżej twojego poziomu, stąd masz na nią w------e, łatwo przyszło łatwo poszło. Nie musiałeś walczyć, zdobywać, angażować się - po prostu się sama napatoczyła.
Jak ci to bardzo przeszkadza to idź na terapie. Pogadaj o tym z kimś, odnośnie tego czemu nie możesz się zaangażować, albo dlaczego nie chce ci się zaangażować. Jakbyś miał dziewczynę która jest "spoza" twojej ligi,
Jeśli Twoja dziewczyna wie o tym i się na to zgadza to luz. Jeśli jesteś z nią z wygody i okłamujesz ja co do swoich uczuć możesz postawić się na równi z psia kupa albo kubłem śmieci spod bloku. Nie marnuj jej czasu i psychiki.
#ksiazki Czytanie SF zacząłem od Zajdla i Lema, ale to arcydzieło Simmonsa jest poziom wyżej jednak przy całej sympatii do twórczości polskich pisarzy.
To od was zależy. Jeżeli wam to starcza to git, jeżeli nie to nie.
Jak ci to bardzo przeszkadza to idź na terapie. Pogadaj o tym z kimś, odnośnie tego czemu nie możesz się zaangażować, albo dlaczego nie chce ci się zaangażować. Jakbyś miał dziewczynę która jest "spoza" twojej ligi,
@mirko_anonim: tak