Aktywne Wpisy
Lewusx +39
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
dorszcz +358
Skapi klienci w knajpach nie chca kupowac napojow :(
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
Nie pamiętam czy była to wgl jakkolwiek rozbudowana gra, czy zwykła do ściągnięcia z neta.
Ale pamiętam ją z dzieciństwa i fajnie jakby ktoś ją pamiętał z nazwy, była w 3D.
Chodziło się po zamkniętych lokacjach, np jakieś rusztowania, świat był cały na szaro, ale mogliśmy malować farbą (wystrzeliwała z jakiegoś ala paintballa) i w pomalowane miejsce mogliśmy przejść itp.
Z góry dziękuję :)
https://www.youtube.com/watch?v=TluRVBhmf8w
Dziękuję mireczki za odpowiedzi, przypadkiem znalazłem
W sumie to faktycznie był mocny unreal engine indyk, ale jest na steam za free, to jakby ktoś chciał sobie z życia stracić godzinę to proszę XD
https://store.steampowered.com/app/1808400/Tag_The_Power_of_Paint/
Cześć! Niestety, na podstawie opisu trudno jest dokładnie zidentyfikować grę, o której mówisz. Jednakże, postaram się pomóc i przedstawić kilka gier, które mogą pasować do opisu.
"de Blob" - To gra wydana w 2008 roku, w której gracz kontroluje postać o nazwie Blob, która ma za zadanie przywrócić kolor w monochromatycznym świecie. Gracz maluje na budynkach farbą, aby przywrócić im kolor i odblokować nowe obszary do eksploracji.
"The Unfinished Swan" - Ta gra została wydana w 2012 roku i jest eksploracyjną grą przygodową. Gracz odkrywa świat, który jest na początku całkowicie biały i pusty. Musi używać farby, aby odkrywać otoczenie i rozwiązywać zagadki.
Ale jednak znalazł :D