Aktywne Wpisy
czechu92 +15
Moja pierwsza nocka z wykopem. Wiem tylko że mam nie tagować. Co wy tu zwykle robicie na nocnej?
diler_biedy +19
#pokazauto #samochody #basemodelsonly
Chłop wydał ostatnie pieniądze, i cieszy się pierwszym nowym autem,
Coś wspaniałego dla kogoś kto całe życie jeździł gruzami (。◕‿‿◕。)
Chłop wydał ostatnie pieniądze, i cieszy się pierwszym nowym autem,
Coś wspaniałego dla kogoś kto całe życie jeździł gruzami (。◕‿‿◕。)
zmagam się od wczoraj z problemem
mam duży rumień czerwony na kolanie trochę uda i łydki jest on ciepły w dotyku piecze no ale jeszcze na dodatek bardzo boli kolano biodro i mieśnie uda podczas poruszania pierwszy raz mam takie coś co to może być ?? nie da się leżeć boli stawy ehh i w krzyżu mnie boli.
a 3 tygodnie temu miałem wyciągniete 2 kleszcze z rąk.
#medycyna #lekarz #kleszcze #pytanie #choroby
możliwe że jest to bolerioza lub innego rodzaju zakazenie
dlaczego ostry? ponieważ jest to przypadek nagly wymagający natychmiastowej interwencji lekarza
ale powiem ci tak, lepiej poleżeć 3-4dni niż wylądować na wózku lub co gorsza jako warzywko
Zaczęło się od mocnych bólów głowy.
Więc zapierd...j do lekarza.
boisz się czego? szpitala? polezysz nikt ci dupy nie truje przyjdą dadzą jeść i tyle
tobie robią badania, doraźne leki na już, jak już się dowiedzą co i jak to pewnie tableteczki i do domu
@Strahl kurczę nie pamiętam tego pewnie pójdę do lekarza i powie że to uczulenie ehh ale coś przypominam że miałem okno otwarte w tamtym tygodniu na noc i rano już coś miałem jakby ugryzienie z tyłu kolana i czerwona plama ale to przeszło i teraz coś hmm @Xeni323 nie wiem ciężko mi powiedzieć
Idź spokojnie do lekarza pierwszego kontaktu, jak będzie wyglądało na boreliozowy, dostaniesz 2-3 tygodnie tabletek doksycykliny i tyle. Pamiętaj tylko, żeby słońca wtedy unikać, bo to źle z doksy się zgrywa. W ponad 99%