Odebrałem z kumplem odznaki na jednej gali, ja 5 lat oddawania i 2 czekania, on 8 lat oddawania i rok czekania na achievement Legitkę mu musieli wymienić bo błąd w nazwisku, chlop się dwa lata naczekał a i tak #!$%@? nazwisko ¯\(ツ)/¯ Nie było przedstawiciela MZ, gala bardzo w porządku, półtorej godziny gadania i ceremonii, 10 odznaczonych nie było Te ziomki co przekroczyły sto litrów to na podwójnych płytkach lecieli, znam typka co oddaje od 2011 a już ma sto litrów przebite #barylkakrwi #krwiodawstwo #chwalesie #bialystok
@Djds: kurła tyle czekania? Możesz zdradzić jakie rckik ? Ja się powolutku zbliżam do 20 litrów tj została mi jeszcze jedna donacja, jak się pytałem pigułe w okienku to twierdziła w trzeba czekać koło pół.roku w Bydgoszczy. Btw samej gali są jakieś bonusy, tylko bankiet czy chociaż poczęstunek dla dawców? Czy hajsów starcza typu na nagrody dla samych wysokich urzędników ministerstwa zdrowia
@sindram: specjalnie dałem tag ( ͡°͜ʖ͡°) dali filiżankę, długopis smycz i coś jeszcze, ale już nie kojarzę, Był srogi bankiecik, najadłem się łososia, sernika i czekoladowych ciast ( ͡°͜ʖ͡°) Urzędasy nie dostali nagród, tylko jakieś listy gratulacyjne i wyryte na szkle nazwiska i coś tam, nie wiem, nie przyglądałem się Było dużo propagandy i lizania się po jajach, ale
Legitkę mu musieli wymienić bo błąd w nazwisku, chlop się dwa lata naczekał a i tak #!$%@? nazwisko ¯\(ツ)/¯
Nie było przedstawiciela MZ, gala bardzo w porządku, półtorej godziny gadania i ceremonii, 10 odznaczonych nie było
Te ziomki co przekroczyły sto litrów to na podwójnych płytkach lecieli, znam typka co oddaje od 2011 a już ma sto litrów przebite
#barylkakrwi #krwiodawstwo #chwalesie #bialystok
Możesz zdradzić jakie rckik ?
Ja się powolutku zbliżam do 20 litrów tj została mi jeszcze jedna donacja, jak się pytałem pigułe w okienku to twierdziła w trzeba czekać koło pół.roku w Bydgoszczy.
Btw samej gali są jakieś bonusy, tylko bankiet czy chociaż poczęstunek dla dawców? Czy hajsów starcza typu na nagrody dla samych wysokich urzędników ministerstwa zdrowia
Był srogi bankiecik, najadłem się łososia, sernika i czekoladowych ciast ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Urzędasy nie dostali nagród, tylko jakieś listy gratulacyjne i wyryte na szkle nazwiska i coś tam, nie wiem, nie przyglądałem się
Było dużo propagandy i lizania się po jajach, ale