Wpis z mikrobloga

@BayzedMan: #!$%@? bzdury, wiem, ze jestes proukrainski, ale nie czarujmy sie, na ten moment te dwa kraje sa tak zdezelowane na kolejne pare dekad, ze nie ma opcji jakiegokolwiek zagrozenia Polski, tym bardziej Polski bedacej w silnym NATO. Chyba, ze serio wierzysz, ze Rosja ma jakiekolwiek zadatki na kolejna hurra ofensywe na zapad xD wtedy to nie ja jestem odklejony, tylko ty
#!$%@? bzdury, wiem, ze jestes proukrainski, ale nie czarujmy sie, na ten moment te dwa kraje sa tak zdezelowane na kolejne pare dekad, ze nie ma opcji jakiegokolwiek zagrozenia Polski, tym bardziej Polski bedacej w silnym NATO. Chyba, ze serio wierzysz, ze Rosja ma jakiekolwiek zadatki na kolejna hurra ofensywe na zapad xD wtedy to nie ja jestem odklejony, tylko ty

@SkomplikowanaBudowaCepa: Wojna hybrydowa mówi ci to coś?
@BayzedMan: Rzeczywiscie, okropny kryzys migracyjny na granicy z Podlasiem xD
Facet, na wojne hybrydowa to jest narazona teraz Rosja, a nie Polska. Przestan juz tak shillowac, bo tracisz na wiarygodnosci piszac takie brednie xD idzie odczuc wrazenie, ze forsujesz poglad jakoby Polska bez decydujacej wygranej Ukrainy na ten moment byla w jakims potrzasku.