Aktywne Wpisy
gimnazjumqqq +267
List od zbanowanego @Van-der-Ledre dla kolegów z tagu #przegryw
==============================================
UWAGA UWAGA, OTO JEDYNA TAKA W ROKU, EKSKLUZYWNA SYLWESTROWA LISTA OBECNOŚCI TAGU #przegryw. Ja, Van-der-Ledre mam przyjemność zgodnie z tradycją zaprosić was wszystkich, samotnych i utrapionych na wspólną listę obecności świętego tagu. Pragnę serdecznie podziękować wam za wszelkie otrzymane wsparcie emocjonalne, za to, że zawsze służyliście dobrym słowem i pomocną dłonią oraz za to, że jesteście. Tradycyjnie, jeśli jesteś, zapisz się
==============================================
UWAGA UWAGA, OTO JEDYNA TAKA W ROKU, EKSKLUZYWNA SYLWESTROWA LISTA OBECNOŚCI TAGU #przegryw. Ja, Van-der-Ledre mam przyjemność zgodnie z tradycją zaprosić was wszystkich, samotnych i utrapionych na wspólną listę obecności świętego tagu. Pragnę serdecznie podziękować wam za wszelkie otrzymane wsparcie emocjonalne, za to, że zawsze służyliście dobrym słowem i pomocną dłonią oraz za to, że jesteście. Tradycyjnie, jeśli jesteś, zapisz się
enforcer +443
Masz, poczęstuj się.
#sylwesterzwykopem
#sylwesterzwykopem
@WaveCreator: tylko co ma wspólnego wąż ogrodowy z systemem nawadniającym oprócz tego, że jak ma się system nawadniający to można wywalić wszystkie węże do śmieci?
Komentarz usunięty przez moderatora
Będzie takie wrażonko, że lubisz stópkami trawkę czuć i, że to profeska podejście. Odwieczna sztama ogrodnik - natura.
@FejsFak: Byłaby to aluzja do tego że do #!$%@? jest potrzebny i do tego że jak ktoś sobie zrobi system to koło #!$%@? mu taki wąż