Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem załamana. Podczas kłótni wykrzyczałam mu że ma małego. Zależy mi na nim, ale wczoraj ostro się pokłóciliśmy a ja tak mam, że jak się wkurzę to wszystko wygarniam i powiedziałam że ma małego i nigdy mi dobrze nie było i nawet go nie czuje. Załamał się, nie gadamy ze sobą, unika mnie. Jak to odkręcić??
Będzie już trzeci tydzień jak się do mnie nie odzywa. Byliśmy ze sobą
Jestem załamana. Podczas kłótni wykrzyczałam mu że ma małego. Zależy mi na nim, ale wczoraj ostro się pokłóciliśmy a ja tak mam, że jak się wkurzę to wszystko wygarniam i powiedziałam że ma małego i nigdy mi dobrze nie było i nawet go nie czuje. Załamał się, nie gadamy ze sobą, unika mnie. Jak to odkręcić??
Będzie już trzeci tydzień jak się do mnie nie odzywa. Byliśmy ze sobą
erni13 +52
Nie no to jest hit xD Nasza wykopowa prostytutka zaręczona chwilę po rozstaniu z wykopkiem i do tego wali takie teksty xD
#zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu #kleboldswaifu #zwiazki #divyzwykopem
#zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu #kleboldswaifu #zwiazki #divyzwykopem
@wap_eeL: Nie warto. Pomijając, że oryginalne Diablo 2 działa na 800x600 to Resurrected jest #!$%@? perfekcyjnie i bardzo mi się podobało zdanie z jakiejś recenzji: "dokładnie tak zapamiętałem Diablo 2 jako dzieciak"
@Kaczorra: to były te piękne czasy gdzie gry dostawały pełnoprawne dodatki a nie jakieś gówniane DLC. Jak czytam że już dwa DLC do D4 zaplanowane to dobrze wiem że wycięli po prostu część gry i teraz z łaską za dodatkową opłatą ją rzucą a przehypowani fani będą uszami klaskać.
@wap_eeL starego D2 nie kupuj, nie ma sensu.