Aktywne Wpisy
Marcinnx +192
Oliwer Wdowik truchta na 100m + wywiad
MIRROR
#paryz2024 #paryz2024gif
Przyjechałem aby się tym bawić, cieszyć
MIRROR
#paryz2024 #paryz2024gif
Skopiuj link
Skopiuj linkPrzyjechałem aby się tym bawić, cieszyć
Wykop.pl
- dziadek jadący 50km w niezabudowanym? ...check!
- baby niekumające dlaczego do nich mrugam? ...check!
- baby niepatrzące w boczne lusterko? ...check!
- niewpuszczanie auta z pasa zanikającego za wszelką cenę? ...check!
- jazda autem z telefonem przy mordzie? ...check!
Ludzie ogarnijcie się
#polskiedrogi #motoryzacja #zalesie
Polacy mają jakąś misję wychowywania każdego na drodze, poniżania, obrażania, karania..
Nigdzie nie ma tego genu uposledzenia i iluzji drogowej wszechmocy.
@KingOfNull: ja najbardziej kur... uwielbiam jak dziadek jedzie 70 w niezabudowanym
a potem jedzie 70 w zabudowanym na ograniczeniu 40
@KrolWlosowzNosa: Jak ktoś się boi prowadzić, to o ile naprawdę nie musi to nie powinien w ogóle tego robić. To właśnie tego typu ludzie najczęściej panikują i w razie problemów mylą gaz z hamulcem, zapominają że mają do dyspozycji 3 lusterka żeby sprawdzić
Myślisz jak klasyczny polski książe szosy w e36.
Byc może umiejętności kierowcy pozwalają mu jechać 250km/h, ale z jakiś względem jedzie 60, i co komukolwiek do tego? Łamie jakiś przepis czy tylko narusza twoja wizję 'jak być powinno'?
Nie ma też nic złego w tym, że czasem użyjesz hamulców przed zakrętem, od
Nie mam pojęcia jak cały ruch w Norwegi odbywa się praktycznie 70-90 km/h, o miastach nie wspomnę.
Już kilka dobrych lat robię praktycznie codziennie od 50 do 100km, nie miałem jeszcze ani razu niebezpiecznej sytuacji z kimś kto jedzie szybko, ani razu. Za to miałem już kolizję przez kretyna który się zagapil i wjechał w auto, miałem conajmniej kilkadziesiąt sytuacji gdzie musiałem awaryjnie hamować, bo jadący ślamazarnie kierowca wjeżdża na mój pas w ostatniej chwili...
Prędkość zabija to fakt niepodważalny. Ale za dużo jestem