Aktywne Wpisy

G0ntar +4
Na Jakie popularne/lubiane zapachy zareagowaliście najgorzej? Albo totalnie wam nie siedzą ? U mnie to Gris Charnel extrait i PDM Pegasus.
#perfumy
#perfumy

Jeszcze kilka dni temu @dr_Batman nas przekonywała, że 100k na miesiąc to ma może kilkuset politycznych nominatów. Teraz się okazuje, że może ich być ponad 5600, a to dopiero wstępne szacunki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pensje tych 5600 ludzi rocznie kosztują przynajmniej 6,7 MLD zł (przy założeniu równych 100k na msc, a mają więcej przecież). Dziura NFZ na ten rok to ok. 23 miliardy. A pytanie jak
Pensje tych 5600 ludzi rocznie kosztują przynajmniej 6,7 MLD zł (przy założeniu równych 100k na msc, a mają więcej przecież). Dziura NFZ na ten rok to ok. 23 miliardy. A pytanie jak
źródło: Screenshot-20260618-134951-Samsung-Browser
Pobierz

Lubie lubczyk ale nie zdawałam sobie sprawy z ilości tego zioła └[⚆ᴥ⚆]┘
#gotowanie #chwalesie #arinkaofood
źródło: 20230613_151106
Pobierzźródło: 20230613_151146
PobierzRozdam połowę ciotkom i babciom :) Niech się cieszą. W każdym razie sie bardzo opłaca mając na uwadze ile kosztuje 10g w sklepie.
@arinkao: Lepiej za dużo, niż za mało. To samo robię od roku. Zamawiam dla siebie, rodziny i znajomych. Na niektórych przyprawach wychodzi nawet 10x taniej w porównaniu do tych sklepowych w małych torebeczkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@arinkao: dobra dobra lubczyk, wszyscy tak pisza dla niepoznaki, a potem pierwsza dzialka za darmo pod szkola.
Papryka słodka super, włoszczyzna też, tym bardziej że jest wiecej pietruszki niż marchewki ale za to mało zielonej pietruszki grys, tą będę musiała sama sobie dodać gotując, o ile nie będę miała świeżej,
Co ciekawe, zamawiałam przed długim weekendem, dziś papryka jest droższa o 2 zł a włoszczyzna o 2,50zł
Jesli myślisz o pomidorach z czosnkiem niedźwiedzim to jest bardzo aromatyczne, pięknie pachnie, aromatyczne na maksa, nie nawalili cukru ani soli ale niestety nie nadaje się na posypywanie sałatki czy kanapek bo czosnek jest za gruby.
Dali plamy z tymi pomidorami, serio.
https://allegro.pl/uzytkownik/FHUKERA
źródło: LWeQwYY.500.mem
Pobierz