Wpis z mikrobloga

@ikimrdbeietocytynal nie, bo nie popełnił przestępstwa, jednak z drugiej strony jak zdrowy w pełni świadomy człowiek pisze nieświadomie z wabikiem, który ma niby 14 lat o tym jakby peścił jej c------i czy lizał cipke to i tak powinien dostać lepe na pysk.

@guguszp normalni oni nie są tymbardziej, że robią to charytatywnie.
  • Odpowiedz
@Zarzutkkake: a to nie jest jak z DIOZem, że ich fani/widzowie wysyłają im kasę na jakąś zbiórkę/patronite i z tego zarabiają?

z drugiej strony jak zdrowy w pełni świadomy człowiek pisze nieświadomie z wabikiem, który ma niby 14 lat o tym jakby peścił jej c------i czy lizał cipke to i tak powinien dostać lepe na pysk.

Ktoś pisał, że oni takim typom wysyłają zdjęcia nagiej 18 latki z dorosłym ciałem
  • Odpowiedz
@guguszp kumpel miał okazje z nimi pisać, ale nie rozmawiał zbyt mocno jak debil i po tygodniu odpuścili. Pytania typu "chcesz mnie wyruchac odpisz szybko". On pisał, że pierw spotkanie to odpowiedź "ale to musimy na pierwszym ja rodzicom nic nie powiem".

Czasami wrzucają ogłoszenia, że szukają ludzi do współpracy w zamian za hot dogi ze stacji paliw bo działają na rzecz dobra dzieci. A zebrana kasa idzie na paliwo i
  • Odpowiedz
@Zarzutkkake:

A zebrana kasa idzie na paliwo i serwis pojazdu oraz wspomniane wcześniej hotdogi.

A w rzeczywistości zebrana kasa jest o wiele wyższa i wpada do głównego szefa/szefów a pozostali robią za hotdogi.
  • Odpowiedz
normalni oni nie są tymbardziej, że robią to charytatywnie.

@Zarzutkkake: Dlatego wszędzie i przy każdym wpisie w socialach proszą o wpłaty. Taki DIOZ dostaje ponad 100 tysięcy złotych miesięcznie z wpłat i podatku 1%. Jeden z gości od DIOZA w wieku 20 paru lat dorobił się już 2 mieszkań i samochodu za 100 tysięcy. To jest świetny BIZNES a nie działalność charytatywna.
  • Odpowiedz
A zebrana kasa idzie na paliwo i serwis pojazdu oraz wspomniane wcześniej hotdogi.

A w rzeczywistości zebrana kasa jest o wiele wyższa i wpada do głównego szefa/szefów a pozostali robią za hotdogi

@guguszp: gangsterzy znaleźli sposób na pranie pieniędzy na glupkach? Nowe, nie znałem
  • Odpowiedz
@NoMoreTearsJustSmile: no mozna nawet w stroju policjanta latac albo wojskowego dopoki nie jest to ich formalnym ubraniem tylko jakas podrobka chyba xd taki jeden na yt nagrywal w wojskowym fejk mundurze nie mogli mu niczrgo zarzucic mimo trgo ze wyglada jak prawdziwy mundur xzd
  • Odpowiedz