Aktywne Wpisy
Jeśli nie wiesz o co chodzi znaczy że miałeś zajebiste dzieciństwo (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#wykop30plus #kiedystobylo
#wykop30plus #kiedystobylo
Clermont +63
Przyznam, że przechodzi mnie lekki dreszcz niepokoju, kiedy przeglądam X albo wojenne tagi na wykopie i widzę, jak ludzie (w tym tacy nieustannie czymś się oburzający i chcący uchodzić za czystych jak łza prawilniaków) reagują z ekscytacją – jak jacyś najgorsi zwyrole – na filmiki, na których ktoś ginie na froncie. Jakoś bardzo przewrażliwiony moralnie chyba nie jestem, ale śmierć wydaje mi się należeć do sfery sacrum i niezależnie od tego, jak
#bekazprawakow #bekazpisu #bekazkonfederacji #neuropa #polityka
Naprawde wam sie nie nudzi? Ile można..
Nie można
@xtsdmod: to co mają narodowcy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wasza partia ( nie ważne jaka) jest tak samo ch##owa, ale uważacie, że tak nie jest xD
Kłócicie sie identycznie jak te mohery z Pis i Po tyko, że robicie to przez internet, a oni wychodzą na ulice.
Komentarz usunięty przez moderatora
@xtsdmod: hahahaah. A to dobre. Czyli twierdzisz, że pis, po i lewica to to samo i ich wyborcy nie psioczą na siebie?
Hahahaah. Dzięki za potwierdzenie wyborco wszystkiego byle nie konfa.
"Co trzeba mieć w głowie by popierać jakąkolwiek partie? Przecież do polityki garną się głównie psychopaci z przerośniętym ego, a z zacnej idei państwa została już tylko grupa ściągająca haracze."
@xtsdmod: Co trzeba mieć w głowie żeby popierać jakąkolwiek partię z topki popularnościowej?
A ty jaką partię popierasz? Zgaduję - lewicę?