#xbox #ps5 #playstation #gry Starfield budzi wyobraźnię. Wczorajszy pokaz bardzo mi się podobał, ale 30 FPS totalnie dyskwalifikuje dla mnie tę grę. Osobiście wolałbym gorszą grafikę i w miarę stałe 60 klatek, aniżeli 30 klatek w 4k. Jak wasze odczucia?
Czy brak 60 klatek sprawia, że nie zagrasz w Starfielda
Zagram23.9% (48)
Nie zagram36.8% (74)
Zagram, ale będę odczuwał mniejszą przyjemność z r14.4% (29)
@JNaGGyBaNg: w Soulborne może by mi przeszkadzało, czy w jakimś dynamicznym FPS, bijatyce itd. Starfield to RPG od Bethesdy czyli będzie powoli ciągnąć się fabuła. Wolę grafikę 4K i delektować się widoczkami ;)
@StinkyPoIjakTheWorm: @JNaGGyBaNg tymi pretensjami o te 60 FPS pokazujecie, że nie macie pojęcia jak działają gry od środka, zwłaszcza tak wielkoskalowe symulacje.
@JNaGGyBaNg: Dla mnie też niestety padaka. Prawdopodobnie odpalę z ciekawości przez chmurę w dniu premiery i wyłączę po chwili przez przytłoczenie "cinematic experience" ( ͡°͜ʖ͡°)
@StinkyPoIjakTheWorm: Gry od Bethesdy zawsze miały duży narzut na CPU, to też zmiana rozdzielczości, jakości efektów itd.. da albo niewiele, albo gówno (znaczy 0). Ogólnie gry do działania nie używają tylko mocy karty graficznej. Wiele różnych rzeczy robi się tylko na zwykłym procesorze, a engine ma za zadanie tak jaby połączyć te dwa sprzęty, by razem wypluły klatkę gry. A ilość ich jest zależy min. od możliwości najsłabszego z tej dwójki.
@JNaGGyBaNg: Ja nie zagram, bo gram na plejaku, ale całe życie nie miałem problemu z 30 fps, więc przyzwyczaiłbym się po 15 minutach grania i już. Jeśli gra jest dobra to co to ma za znaczenie.
Starfield budzi wyobraźnię. Wczorajszy pokaz bardzo mi się podobał, ale 30 FPS totalnie dyskwalifikuje dla mnie tę grę. Osobiście wolałbym gorszą grafikę i w miarę stałe 60 klatek, aniżeli 30 klatek w 4k. Jak wasze odczucia?
Czy brak 60 klatek sprawia, że nie zagrasz w Starfielda
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mogliby obnizyc grafike,dac rozdzialke 1440p, ale nie bo po co.
Maja tyle technologii, zeby sztucznie polepszyc rozdzialke i grafike. Lenie i tyle.