Aktywne Wpisy

Lewusx +628
2-3 lata temu napisałem w swoim opisie profilu, ze do roku 2024 chce zostać zawodnikiem pro (zawodowcem).
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do

capol2 +134
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #neuropa #polityka
@michaqal: no to jesteś wręcz białym krukiem wśród konfederatów
muszą tolerować tego spamera żeby użytkownicy nie odpłynęli
@michaqal: Ja też nie mam. ogólnie chciałbym, żeby cała opozycja została wymieniona, ale nie #!$%@? głupot i idź głosować na kogokolwiek bo przez takie decyzje poprzednio jakieś 20% ludzi wybrało nam wszystkim PiS.
@Kryspin013: W sumie racja, bo niegłosujący oddają de facto głos na wygranych, kto by nimi nie był ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wystarczy dać ją/jego na czarno i tyle.