Aktywne Wpisy
koronawirus +1014
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +48
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
Może być tylko mały problem ze sprzedażą piwa niektórym uczestnikom...
Mam nadzieję #neuropa że nie będziecie robić tutaj #bekazkonfederacji, bo to poważna partia jest a jej fani w przeciwieństwie do koloruka nie szczują na innych, no może poza @tomo1111 który rzeczywiście na mnie szczuje zarzucając mi rzeczy których nie napisałem i oczywiście cenzuruje moje jak najbardziej poprawne komentarze ale on nie widział najwyraźniej tiktoka Mentzena o wolności słowa: https://www.tiktok.com/@mentzen_fanpage/video/7197742467276344582
#bekazlewactwa
@evilmalina: I czym to się różni od elektoratu Lewicy? Ci tutaj przynajmniej wiedzą, jakiej są płci i nie zmieniają zaimków co kilka dni xD
Młodzi głosują na Konfe -> Lewica: HAHAAH elektorat konfy to gimby
@Maniakrzelaza: Bardziej śmieją się z tych którzy dają się nabrać Konfederacji a nie że ogólnie z ich wieku.
@doveo: Twój komentarz byłby nawet śmieszny jakby miał chociaż śladowe pokrycie w rzeczywistości. Szkoda, że tych ludzi niepewnych swojej płci nie ma nigdy z nami w pokoju jak wy prawicowcy, chcecie nam ich pokazać.
1. co ma ten screen udowadniać?
2. masz z tym jakiś problem?
@aarahon: klasyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ananasowy: Że jednak mój komentarz ma pokrycie w rzeczywistości. Uważasz to za normalne?
@doveo: ja nie chcę, żeby osoby takie jak ty miały wpływ na politykę, ale mam więcej pokory od ciebie i nie piszę w internecie, że powinno ci się odebrać głos. Za kogo ty się uważasz, że nazywasz kogoś "to coś"?
Różnica między tobą, a tym "czymś" jak to nazwałeś, jest
@doveo: To jest sedno takiego nazistowskiego p---------a. My "normalni" vs ten motłoch, który trzeba wyeliminować z życia publicznego (co przyznałeś w komentarzu mówiąc: Nie, ale nie chcę, żeby takie osobopostacie miały wpływ na politykę.) Nie ma tych innych ludzi, jest "to coś". Naziści to tchórze, więc nie sądzę, że przyznasz się do swoich faszolskich ciągot, ale
@ananasowy: Dlaczego mi powinno się odebrać głos? Pracuję, płacę podatki w przeciwieństwie do bezużytecznych lewaków niebinarnych.