Próbowałem raz marikłany, kolega ośki mi dał i dostałem jakichś lekkich myśli ksobnych. Wiedziałem że to tylko moje urojenia, ale mimo wszystko męczyły mnie te mysli Jeszcze jakieś ogólne splątanie psychomotoryczne wystąpiło, no i to tyle z efektów xd A ośki palił to samo i mu weszło tak jak miało wejść, nie dla spierdoxa takie rzeczy #przegryw
@starykuc: też,oskiemu weszlo a mnie wyj.ebalo na orbite,trzasl mi sie obraz,na 1 krok w przod przypadaly 2 w tyl i co chwila mnie odcinalo ze odzyskiwalem swiadomosc w innych miejscach najlepsze ze przez 15 minut szedlem bez swiadomosci instynktownie w tym przeszedlem ulice conajmniej 7 razy i nic mnie nie zayebalo XD glupi to ma szczescie jednak
Jeszcze jakieś ogólne splątanie psychomotoryczne wystąpiło, no i to tyle z efektów xd
A ośki palił to samo i mu weszło tak jak miało wejść, nie dla spierdoxa takie rzeczy
#przegryw
najlepsze ze przez 15 minut szedlem bez swiadomosci instynktownie w tym przeszedlem ulice conajmniej 7 razy i nic mnie nie zayebalo XD glupi to ma szczescie jednak