Aktywne Wpisy
atteint +208
pochwalić się wam, moi drodzy, muszę, że od jakiegoś czasu, jestem dumnym posiadaczem limitowanej edycji konserwy Tyrolskiej.
emlo999 +6
Tyle trzeba wydać za jeden implant przecież to jakiś #!$%@? żart. Pieprzona mafia dentysty śrubuje ceny niewspółmierne ani do pracy jak i materiałów. Ciekawe kiedy nasz rząd zainteresuje się tematem i zrobi z tą mafia porządek.. #dentysta #stomatologia
Już nawet nie wspominam, że jest co najmniej kilka miejsc na mojej codziennej trasie gdzie ta "SUPER ZIELEŃ" ogranicza widoczność zarówno jak jadę rowerem czy autem. O tym, że jak chcesz pojeździć rowerem po wałach to okazuje się, że problemem jest minąć się jadąc w przeciwnych kierunkach.
Jak dla mnie miasto nie zrobiło NIC żeby w jakikolwiek sposób sprawić żeby pomysł tych łąk kwietnych miał sens. Rzucili głodnymi hasłami, aktywiści przyklasnęli i żyjemy w tym gównie kolejny rok. Jak nie było działań żeby coś wysiać czy zasadzić tak ich dalej nie ma.
Jedyne co ten ruch przyniósł miastu to oszczędności (i to wcale nie jakieś wielkie) w kwestii opłat za koszenie trawy. Za to miasto wygląda jak syf.
#wroclaw