Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +44
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Wcześniej Korwin próbował sprzedawać kucom jakąś w miarę spójną wizję i co wybory g---o z tego miał. Natomiast jak przestał się przejmować resztkami logiki i po prostu wpuścił na listy każdego, kto potrafi głośno krzyczeć, zrobić widowisko i ogólnie zapewnić rozrywkę, a przy okazji obiecać złote góry, to nagle w końcu wszedł do sejmu i od tego czasu poparcie tylko rośnie.
No patrzcie na tę zbieraninę ze zdjęcia, przecież to się nadaje co najwyżej na grafikę do nadrukowania na bilet cyrkowy. No ale jak widać, żeby osiągnąć sukces nie można traktować wyborców jako rozsądnych ludzi podejmujących chłodne, racjonalne decyzje, tylko jak widzów patostrimów
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #neuropa #polityka
i daj od razu 50%, a co
@artur-hemingway: Ja mam. Tusk to znana chujnia, ale chujnia mniejsza, niż to, co wyrabia PiS. Konfa co prawda nie rządziła jeszcze, ale jej ruchy wskazują na to, że będzie to turboPiS, który tyle tylko, że może poluzuje trochę podatki (wątpliwe, a jeśli już, to najbardziej skorzystają na tym "janusze", kosztem "areczków" oczywiście). Za to mamy w ofercie dyskryminację pewnych grup ludzi
Jeśli muszę
@artur-hemingway: Zazdroszczę wiary w ludzi. Kukiz też miał nie iść z nikim, bo to polityczne s---------o, "a on nigdy się nie sprzeda". Do następnych wyborów sztandar konfy może być już przeszłością, a jej twarze usadzą się w nowych miejscach i stamtąd będą robić swój syf. Może jakiemuś jednemu Mentzenowi to zaszkodzi wizerunkowo, ale