Wpis z mikrobloga

@Nighthuntero: w 2019 roku TVP musiało dwukrotnie przepraszać Konfederację za manipulacje przy prezentowaniu wyników wyborów. Pani poseł chyba też chce nerwowo kręcić długopisem jak Holecka.
L3stko - @Nighthuntero: w 2019 roku TVP musiało dwukrotnie przepraszać Konfederację z...
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: sondaż przedstawiany przez funkcjonariuszy tvp uwzględniałby wygraną ZP ale fakt, zamiana lewicy i konfederacji miejscami to manipulacja. Z drugiej strony sondaż wystawiony przez oficjalne konto PO też pewnie kłamie według konfederatów bo ja wczoraj czytałem o 12%, 13% a nawet 15% dla konfederacji, tutaj mamy tylko 10%.
aarahon - @Nighthuntero: sondaż przedstawiany przez funkcjonariuszy tvp uwzględniałby...

źródło: zzzzzzzz3

Pobierz
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: Jak to zwykły pasożyt budżetowy jakich wiele. Narodziła se dzieciaków i żyje z polityki razem ze swoim mężem (też posłem). Jedno i drugie nie przepracowało uczciwie nawet 2-3 lat w życiu. Babka służy do nakręcania kobiet do głosowania na PO kosztem lewicy i tyle xD
  • Odpowiedz
zamiana lewicy i konfederacji miejscami to manipulacja

@aarahon: manipulacja byłaby gdyby przy zmienionej kolejności zgadzał się wynik procentowy. W tym przypadku jest to bezczelne kłamstwo, które tylko dowodzi że PO mocno sympatyzuje z komunistyczną Lewicą.
  • Odpowiedz