Aktywne Wpisy
Gours +46
schweizer +18
Czy istnieje w calej Polsce choć jedna osoba, która by mogła z czystym sercem powiedzieć: "Nie lubię Igi Świątek"? Jej praktycznie nie da się nie lubić i absolutnie nie ma się do czego w jej przypadku przyczepić. Jedyne, czego jej Bóg poskąpil, to urody, ale poza tym dziewczyna ma dosłownie wszystko i jest swego rodzaju nadczłowiekiem.
#paryz2024 #tenis #siatkowka #polska #przemyslenia #
#paryz2024 #tenis #siatkowka #polska #przemyslenia #
Żadna ze stron nie przyznaje się do wysadzenia tamy pomimo to wykopalisko ma się dobrze. Ciekaw jestem co by było gdyby tytuł wykopaliska brzmiał "Ukraińcy zniszczyli zaporę w Nowej Kachowce" - jako, że właśnie wróciłem z bana odpowiem tylko - nie wiem ale się domyślam.
Zaznaczam, że nie twierdzę, że Rosjanie tego nie zrobili. Twierdzę tylko, że narazie nie ma pewności kto stoi za wysadzeniem tamy.
#ukraina
@FlameLand99: Skuteczne - tak.
@FlameLand99: Przypominam że tama jest pod kontrolą ruskich i jest przez nich zaminowana...
@sylwke3100: Ale to robi i niejednokrotnie już był o to kwas. Sklerozę masz? Ostatnio Podoliak publicznie już zaczął zapewniać że wszystko co dostają ma służyć albo do obrony albo do walki o granice sprzed 2014 roku (oh wow, po półtora roku wojny) a i tak nie przestają nawalać na terytoria FR. Notorycznie kłamią i
Komentarz usunięty przez autora Wpisu