Aktywne Wpisy

dziobnij2 +102
Otrzymałem rentę do końca życia. Dzisiaj przyszedł list z ZUSu. Do końca życia będę dostawał 1445 zł miesięcznie (z czasem podwyższą, waloryzacja). Oprócz tego, bez żadnego kombinowania, będę miał ubezpieczenie zdrowotne do końca życia. Rentę pierwszy raz dostałem w wieku 18 lat, jak jeszcze chodziłem do liceum. Teraz mam 33 lata. Także rentę na stałe dali mi po 15 latach składania wniosków o przyznanie renty. W wieku 33 lat nie przepracowałem nawet

PaniProkurator +507
Jak już wstawiacie zdjęcia pod postami o mnie, to wstawiajcie jakieś aktualniejsze, a nie sprzed 3-4 lat albo jakieś zakłamujące rzeczywistość przeróbki. xD Nie wiem, czy niektórzy tutaj nie wiedzą, że wygląd zmienia się zarówno podczas czynnego uzależnienia, jak i po jego zwalczeniu. Tak jak pisałam na głównym koncie w 2021 - "na tagach o mnie piszecie takie bzdury, a wystarczy grzecznie zapytać się u źródła''. Liczba spekulacji i "sprawdzonych info" wyciągniętych wiadomo skąd jest zatrważająca, a wystarczyłoby zapytać na IG, twitterze, czy gdziekolwiek. Jeśli ktoś ma jakieś pytania lub wątpliwości, można napisać tutaj na priv/w komentarzu. Nie odpowiadam na trolling i hejt, pozdrawiam. Venusska AKA Kleboldswaifu.
Komentarz usunięty przez moderatora
z fartem
Ależ to była piękna akcja, chyba moja ulubiona na mirko. W moim osobisty. rankingu przebiłaa rurkę w samolocie.
Szanuje w opór.
Komentarz usunięty przez autora
jak tam życie? wróciłaś do najstarszego zawodu świata?
No jedynie niesmak pozostał ale to już problem @plazma