W ASO Forda zatrudniają niesamowicie bystrych ludzi, którzy chyba za bardzo wzięli sobie do serca znane polskie przysłowie "nic na siłę, wszystko młotkiem". Odpięli kabel od zamontowanego w samochodzie tylnego rejestratora (myśląc pewnie, że to zasilanie przedniego) i po wszystkim podłączyli go ponownie... tylko w złe złącze, przez co musiałem użyć sporo siły aby wyciągnąć z niego kabel ¯\(ツ)/¯
@Czerwone_Stringi: nie mam zielonego pojęcia, pewnie po prostu oni mają prawo nagrywać klientów salonie ale nagrywanie warsztatu przez rejestrator klienta to już jest pogwałcenie prywatności pracowników ¯\(ツ)/¯
pewnie po prostu oni mają prawo nagrywać klientów salonie ale nagrywanie warsztatu przez rejestrator klienta to już jest pogwałcenie prywatności pracowników
@next4322: dlatego zawsze byłem zadowolony z mojego ASO. Jak robili coś przy aucie, zawsze widziałem za szybą całą operacje (siedziałem dosłownie 2m od auta), a kamerka nigdy nie była odłączona
U mnie Janusz z warsztatu wyłączył zasilanie z zapalniczki samochodowej. Wiesz czasem przyjdzie współpracownik i sobie gadają gdzie jadą na rybki itp. Ja tam ich rozumiem.
@GrafikaUltraHaDe: No właśnie nie byłoby problemu jakby ktoś zapytał o to przy przyjmowaniu auta, wtedy po prostu odpiął bym jeden kabel albo po prostu zdemontował rejestrator i po sprawie. A tak to nie dość, że uszkodzili złącze to jeszcze efektu nie osiągnęli, bo rejestrator cały czas działał :D
@next4322: Ja raz nagrałem jak mechanik naprawiał auto przez dosłownie 7minut a sciągnął ode mnie 600zł. Mówił, że naprawiał cały dzień i na dodatek nie powiedział dokładnie co było uszkodzone tylko ściemniał.
@next4322: dlatego zawsze byłem zadowolony z mojego ASO. Jak robili coś przy aucie, zawsze widziałem za szybą całą operacje (siedziałem dosłownie 2m od auta), a kamerka nigdy nie była odłączona
A jak już to powinni cię poprosić o wyłączenie.
U mnie Janusz z warsztatu wyłączył zasilanie z zapalniczki samochodowej.
Wiesz czasem przyjdzie współpracownik i sobie gadają gdzie jadą na rybki itp. Ja tam ich rozumiem.