Aktywne Wpisy
gharman +411
W Niemczech panika bo cena kebaba osiagnela 34 zl (8 euro). Partie lewicowe zadaja wprowadzenia limitu ceny na kebab na poziomie 22zl.
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Teemcio +343
Dziękuję za doping nie udało się wygrać ale w sumie nie było tak źle jedynie nie czuję głowy ( coś mam po Muranie)
#famemma #bitasmietanka
#famemma #bitasmietanka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#bekazpisu #bekazprawakow #konfederacja #polityka
Czym sie objawia zamordyzm u konfederacji i co ona ma wspolnego z PiSem?
@xiv7: ty sie aktualnie zapetliles. Napisales tutaj juz 9 komentarzy + wpis i 0 merytorycznych tresci. Dalalem ci najprostsze pytanie dotyczace twojego zarzutu czyli
nie odpowiedziales po czym piszesz ze ja przyznalem ze jestem konserwatysta chociaz nie wiem w ktorym miejscu napisalem cos takiego.
Odpowiesz?
@xiv7: konfederacja najbardziej odpowiada mi ekonomicznie, aczkolwiek światopoglądowo to oszołomy i to mnie od
@xiv7: to ja sie tutaj wypowiadalem o aborcji? W ktorym miejscu chociazby o niej wspomnialem? xD
Moje stanowisko na temat aborcji przeczytasz tutaj.
To bardzo szkoda bo to twoj glowny zarzut w ich strone. Twierdzac ze cos jest nalezy umiec to udowodnic. Ja twierdze ze zadnego zamordyzmu konfederacji nie ma i
@Leszcz_Bagienny: katooszołomstwo, serio nie przeszkadza mi że ktoś se jest katolikiem, ale jak ktoś się z tym obnosi to jest słabe, albo mentzen ktorego szanuje jak mówi, że jest za wolnością słowa, ale jego religii to już obrażać nie wolno
@KondominiumKatoSocjalistyczne: tu sie wtrace. Mentzen stwierdzil ze jest za calkowita wolnoscia slowa ale albo likwidujemy wszystkie przepisy z tym zwiazane albo zadnych bo dlaczego ktos ma moc obrazac jego religie a on juz nie moze obrazac jego?
Wiec albo wolnosc slowa albo ograniczenia takie jakie sa.
@Bloodhorn: no bo w sprawach ważnych, takich jak sprawy wolności, przestrzegania konstytucji to Konfa staje ramię w ramię z PiSem - lexTVN? Wniosek do TK o aborcji? Marsz przeciwko PiS? To są sprawy wagi ustrojowej i wtedy wyłazi kto ma zapędy zamordystyczne. Teraz możesz wrzucić 2137 wyników głosowań, które już macie przygotowane ( ͡° ͜