Wpis z mikrobloga

Nie głosujecie na Konfederację, przecież to oczywiste że szansa na kolejne rządy PiSu to wziąć sobie te kilka osób z Konfy do koalicji. Głosując na Konfederację to głos na dalsze rządy PiSu co byście nie krzyczeli o wolnym rynku jest to BEZMYŚLNE zatapianie Polski, Weźcie to przemyślcie czy chcecie dalej tego dla Polski. Spójrzcie na to logicznie.
#bekazpisu #bekazprawakow #konfederacja #polityka
  • 93
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Leszcz_Bagienny: nie masz argumentów, obawiam się że robisz to za pieniądze, możemy pogadać ale kwestia logicznego myślenia z punktu do punktu jest inna, powiedz że jesteś z pisem to zrozumiem, zresztą widzę że jesteś za pisem, bo naukowy punkt widzenia (z którego korzystasz na codzień np mi odpisując za pomocą telefonu czy komputera) twierdzi że do 3 miesiąca ciąży nie mamy do czynienia nawet z płodem ale z zarodkiem, ale sam
  • Odpowiedz
@xiv7: nie wiem czy chcesz sie ze mna licytowac bo niejeden juz na tym polegl ale dajesz.

Czym sie objawia zamordyzm u konfederacji i co ona ma wspolnego z PiSem?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Bloodhorn: nie będę się licytował, sam dobrze wiesz że dalsze rządy PiSu są możliwe po wzięciu sobie kilku posłów Konfederacji, ale nie ma o czym gadać bo ci to nie przeszkadza, sam przyznałeś że jesteś konserwatystą który idzie na taki układ, ja jestem trzeźwo patrzącym na politykę liberałem, ci pasują rządy PiSu+cząstki Konfederacji no i na tym możnaby zakończyć
  • Odpowiedz
po wzięciu sobie kilku posłów Konfederacji

@xiv7: ty sie aktualnie zapetliles. Napisales tutaj juz 9 komentarzy + wpis i 0 merytorycznych tresci. Dalalem ci najprostsze pytanie dotyczace twojego zarzutu czyli

Czym sie objawia zamordyzm u konfederacji i co ona ma wspolnego z PiSem?

nie odpowiedziales po czym piszesz ze ja przyznalem ze jestem konserwatysta chociaz nie wiem w ktorym miejscu napisalem cos takiego.

Odpowiesz?
  • Odpowiedz
Nie głosujecie na Konfederację, przecież to oczywiste że szansa na kolejne rządy PiSu to wziąć sobie te kilka osób z Konfy do koalicji. Głosując na Konfederację to głos na dalsze rządy PiSu co byście nie krzyczeli o wolnym rynku jest to BEZMYŚLNE zatapianie Polski, Weźcie to przemyślcie czy chcecie dalej tego dla Polski. Spójrzcie na to logicznie.

@xiv7: konfederacja najbardziej odpowiada mi ekonomicznie, aczkolwiek światopoglądowo to oszołomy i to mnie od
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Bloodhorn: gościu, jesteś konserwatystą na podstawie twojej wypowiedzi o aborcji, a jeśli nie widzisz zamordyzmu PiSu i Konfederacji to ci nie pomogę bo to znaczy że nie chcesz widzieć i ci nie pomogę bo to nazywa się fanatyzym ew bycie głupim o co cię nie podejrzewam bo odpisujesz w miarę normalnie, Konfa jest autorytarną partią, zapytasz przewodniczącego czy się z tym nie zgadza, ale odeszlismy za daleko, jeśli pis nie zdobędzie
  • Odpowiedz
jesteś konserwatystą na podstawie twojej wypowiedzi o aborcji

@xiv7: to ja sie tutaj wypowiadalem o aborcji? W ktorym miejscu chociazby o niej wspomnialem? xD

Moje stanowisko na temat aborcji przeczytasz tutaj.

a jeśli nie widzisz zamordyzmu PiSu i Konfederacji to ci nie pomogę

To bardzo szkoda bo to twoj glowny zarzut w ich strone. Twierdzac ze cos jest nalezy umiec to udowodnic. Ja twierdze ze zadnego zamordyzmu konfederacji nie ma i
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Bloodhorn: nie jesteś w stanie stworzyć innej predykcji niż przypadek - PiSowi brakuje kilku głosów i bierze sobie kilku posłów Konfy żeby rządzić, rozumiem że ci to pasuje, ale do tego to się sprowadza - dalszych rządów PiSu, nie powiesz że Konfa się buntuje i rządzi z Lewicą więc nie ma nawet co na ten temat gadać, głosujecie na konfe głosujecie na pis i do tego to się sprawdza, nie wymyślisz
  • Odpowiedz
@xiv7: ja sie nie opieram na "predykcjach" czy wrozeniu z fusow tylko na faktach a fakty sa takie ze to nie jest partia zamordystyczna i glosuje z pisem najrzadziej.
  • Odpowiedz
mentzen ktorego szanuje jak mówi, że jest za wolnością słowa, ale jego religii to już obrażać nie wolno

@KondominiumKatoSocjalistyczne: tu sie wtrace. Mentzen stwierdzil ze jest za calkowita wolnoscia slowa ale albo likwidujemy wszystkie przepisy z tym zwiazane albo zadnych bo dlaczego ktos ma moc obrazac jego religie a on juz nie moze obrazac jego?

Wiec albo wolnosc slowa albo ograniczenia takie jakie sa.
  • Odpowiedz
@xiv7: argumentem nie głosujcie bo #!$%@? to taki sam poziom merytoryczności jak u pisowca może daj coś do zaoferowania ludziom co dana partia oferuje bo chyba o to chodzi??
  • Odpowiedz
czym nazwiesz glosowanie na partie ktora we wszystkich znaczacych ustawach glosuje tak samo jak PiS

@Bloodhorn: no bo w sprawach ważnych, takich jak sprawy wolności, przestrzegania konstytucji to Konfa staje ramię w ramię z PiSem - lexTVN? Wniosek do TK o aborcji? Marsz przeciwko PiS? To są sprawy wagi ustrojowej i wtedy wyłazi kto ma zapędy zamordystyczne. Teraz możesz wrzucić 2137 wyników głosowań, które już macie przygotowane ( ͡° ͜
  • Odpowiedz