Aktywne Wpisy
Zoyav +9
czy powinno mi być wstyd?
ludzie ode mnie z roboty pracują 10-12h dziennie albo mają druga pracą i zapieprzają na 2 etaty, a ja chodzę sobie do pracy pn-pt 8-14 mimo, że nie mam problemów ze zdrowiem, nie mam gówniaków (i mieć nie zamierzam), nie mam chorych rodziców, nie studiuję, nie chodzę na żadne kursy, po prostu wracam do domu po pracy (mieszkam sama) i się #!$%@?
#przemyslenia #pracbaza #logikarozowychpaskow #pytanie ##!$%@?
ludzie ode mnie z roboty pracują 10-12h dziennie albo mają druga pracą i zapieprzają na 2 etaty, a ja chodzę sobie do pracy pn-pt 8-14 mimo, że nie mam problemów ze zdrowiem, nie mam gówniaków (i mieć nie zamierzam), nie mam chorych rodziców, nie studiuję, nie chodzę na żadne kursy, po prostu wracam do domu po pracy (mieszkam sama) i się #!$%@?
#przemyslenia #pracbaza #logikarozowychpaskow #pytanie ##!$%@?
kukold +7
Dalej nic nie rozumiecie? Przerzucają Wagnera na Białoruś i następny "pucz" pojedzie prosto na Warszawę. Maskirowka sprawiła, że nie można już wiązać Wagnera z Rosją, która się odcięła więc art. 5 nie zadziała a z Grodna do Warszawy jest trochę bliżej niż z Rostowa do Moskwy. Dlatego Adrian i Pinokio mieli minę jak kot srający na pustyni. Zamiast zielonych ludzików bez oznaczeń ale z jasnym powiązaniem z Rosją będą ludziki w uniformach
#danielmagical #patostreamy