Aktywne Wpisy
Kagernak +326
Wizyta Dudy i Tuska w Waszyngtonie, ja to olewałem bo uważałem, że to tylko kurtuazyjna wizyta lub po prostu Amerykanie chcą nas pouczyć, tak też widziałem w różnych przewidywaniach co to będzie. Parę minut temu patrzę sobie co tam nudnego powiedzieli.
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
polock +166
Gdzie diabeł nie może tam babę poślę.
Poważnie zaczynam się zastanawiać nad oddaniem głosu na konfe XDD.
#marsz #pieklokobiet #pieklomezczyzn #przegryw #p0lka
@Epiktetlol: tak zrób mordeczko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Epiktetlol: Facet w tym kraju, który nie jest:
- emerytem albo osobą, która za chwile nim będzie,
- chadem obracającym kolejne juleczki,
- głową rodziny z żoną i przynajmniej trójką dzieci, a co za tym idzie jednym z głównych adresatów programów socjalnych,
głosujący na coś innego niż Konfederacja jest upośledzony umysłowo w stopniu znacznym. To tak jakby przyznać niewolnikowi prawo głosu,
@zbyszek93: Chłopie ja nawet za adopcją dzieci przez pary jednopłciowe jestem a konfa jest blisko żeby dostać ode mnie głos. Bo jasne - popieram rzeczy o których napisałeś (ateizm na przykład), ale ważniejsze od nich jest żeby mnie nie prześladowali na co
@CyfrowyD: Przecież to totalny absurd - progresywny, ateistyczny, popierający pary jednopłciowe światopogląd i jednocześnie chcesz oddać głos na partię skrajnie konserwatywną, partię nienawidzącą ludzi nie-hetero, partię, która chce np. aby prawo było oparte na dekalogu, aby sędziami byli tylko chrześcijanie, partię
Albo być Żydem w Republice Weimarskiej i