Wpis z mikrobloga

Tak mnie to zastanawia... Regularnie pojawiaja sie wpisy tego pokroju:

Czekam aż trafi na ulicy na człowieka uczciwego, sprawiedliwego

Co chwile jakis przegrywek ma nadzieje, ze magical zostanie wyjasniony ale czemu taki przegrywek sam tego nie zrobi? xd Ciezko wyjsc z piwnicy i strach przed promieniami slonecznymi? xd Jak tylko magical wyjdzie z domu to co chwile: oby ktos go oplul, oby dostal liscia... Wczoraj byl w tym klubie i: oby ekipa go dojechala, tam na wioskach patola, to go obija. A co z wami bohaterzy? xd To dotyczy tez bohaterek, bo taka feministka z nadwaga jak @JeszczeZyje to na tym tagu wylewa wszystkie swoje frustracje ale rozumiem ze czegos jej brakuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Magical mial byc bity na kazdym kroku a jak lazil w niedziele w centrum Torunia, to co chwile ludzie podbijali po foto albo zagadac. Nawet Dawid Zalecki przywital sie z nim. Do takiego kuracyji to ja mam jednak szacunek, bo chociaz wyszedl z tego domu i spotkal sie z oponentem. A wy 'blade twarze' potraficie tylko klikac w klawiature i niszczyc postronnym ludziom biznesy. Tyle smiechu, ze magical ma fasa ale tym najwiekszym frustratom tutaj to od poczatku zycia chyba pewien zespol cos przygrywa xd
#danielmagical #patostreamy
Pobierz don-zwierz - Tak mnie to zastanawia... Regularnie pojawiaja sie wpisy tego pokroju:
C...
źródło: comment_XVoBFOUGcpxEcb7nlxhDIZu0m333Lzjq
  • 7
Co chwile jakis przegrywek ma nadzieje, ze magical zostanie wyjasniony ale czemu taki przegrywek sam tego nie zrobi? xd Ciezko wyjsc z piwnicy i strach przed promieniami slonecznymi? xd

@don-zwierz: ale czego ty typie nie rozumiesz? Przeciętny, myślący człowiek nie chce tykać gówna, a odpowiadać jak za człowieka. Jak ktoś #!$%@? głupoty, to nie rzucam się na niego z łapami, bo nie podoba mi się to, co on robi/mówi. Natomiast mam
@bezbekpol: za duzo filmow sie naogladales w piwnicy xd Nikt nie pisze, ze macie go bic czy mordowac i pchac sie w lapy prokuratora ale za mele czy liscia nic wam nie grozi. Oczywiscie najpierw trzeba wyjsc z domu, nie wspomne o podjechaniu w dane miejsce ale lek spoleczny was zniszczy xd
W ronoleglej rzeczywistosci patusow, nikt nie przezywa tik tokow magicala i prawdopodobnie malo kto wie o jego istnieniu. Wiem