Aktywne Wpisy
Merck_1ae7 +585
Beszczebelny +283
Do czego to doszło, że 10-letnie volvo wyglądające jak gówno są wystawiane za 100 000zł? xD Jakbym to auto widział na parkingu to pomyślalbym, że jest warte max 15tys xD Do tego środek gorszy niż w bmw i audi z lat ~2005. To jakaś sekta volvowa, że udają, że to jest tyle warte czy o co chodzi xD
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
2162km, 24h (z przerwami na tankowanie i siku), kilka krajów
To będzie długi #nightdrive
Jedyne czego się boje to #polskiedrogi xD
#chwalesie #samochody #motoryzacja #emigracja
@bruhh: jeszcze 100 lat i się zrównamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
prawo mówi, że masz przełożyć, bo inaczej będziesz każdego oślepiał. Są specjalne nakładki na reflektory, są różne sposoby. Tylko Pan Polak oczywiście nie będzie ich stosował, on woli jechać nielegalnie i stwarzać zagrożenie. Kiedyś inny mirek też pisał, że będzie jechał z UK do Polski samochodem, napisałem mu dokładnie to samo, że musi przestawić światła. Dostałem bloka i mój kom usunięty.
@bruhh:
@Teec: to myslisz ze ten caly transport co jezdzi z europy do UK przeklada sobie non stop halogeny czy cos? prawo to jedno, rzeczywitosc to drugie. Nie zaprzeczylem, ze masz racje, bo oczywiscie masz, tutaj to nie podlega dyskusji.
@bruhh: @Teec w e92 jest pstryczek w lampie żeby przełączyć je rhd/lhd
Tylko trzeba włożyć dziecko do komory silnika żeby zmieściło rękę, albo wyciągać całą lampę
Jeździłem i z tymi nalepkami i bez, w żadnym wypadku nikt nigdy mi nie zamrugał. Odcięcie i tak jest takie że lampa nie świeci w niebo,