Aktywne Wpisy
kimikini +38
ma ktos nowa skode fabie? warto? 80% jazda w miescie bedzie
da sie troche ponegocjowac z cena ew dostac jakis gratis?
#motoryzacja #auta #samochody #pytanie #skoda
da sie troche ponegocjowac z cena ew dostac jakis gratis?
#motoryzacja #auta #samochody #pytanie #skoda
wqeqwfsafasdfasd +158
Dla mężczyzny nie ma chyba nic gorszego niż córka, która skończyła jako samotna matka.
Masz dziecko, dbasz o nie, pracujesz na nie, wychowujesz aż nie „ucieknie w świat” najczęściej na studia. Każdy chciałby, aby ich córka na studiach poznała fajnego faceta, skończyła uczelnię a potem praca, ślub, dom, dzieci. Ale ile razy dzieje się tak, że dom opuszcza piękna nastolatka a wraca zniszczona fizycznie i psychicznie kobieta i do tego w ciąży albo z dzieckiem…
U mnie w mieście był taki przypadek – fajni rodzice, córka mogłaby być modelką i co? I gówno, bo na studiach zaczęło się chlanie, ćpanie, ruchanie po kątach – ludzie mówią, że potrafiła obrobić nawet dwóch typów na raz w kiblu w klubie i nie zdziwiłbym się, gdyby to była prawda. Skończyło się Erasmusem, z którego wróciła w ciąży, no historia jak z telenoweli albo pasty.
Teraz
Masz dziecko, dbasz o nie, pracujesz na nie, wychowujesz aż nie „ucieknie w świat” najczęściej na studia. Każdy chciałby, aby ich córka na studiach poznała fajnego faceta, skończyła uczelnię a potem praca, ślub, dom, dzieci. Ale ile razy dzieje się tak, że dom opuszcza piękna nastolatka a wraca zniszczona fizycznie i psychicznie kobieta i do tego w ciąży albo z dzieckiem…
U mnie w mieście był taki przypadek – fajni rodzice, córka mogłaby być modelką i co? I gówno, bo na studiach zaczęło się chlanie, ćpanie, ruchanie po kątach – ludzie mówią, że potrafiła obrobić nawet dwóch typów na raz w kiblu w klubie i nie zdziwiłbym się, gdyby to była prawda. Skończyło się Erasmusem, z którego wróciła w ciąży, no historia jak z telenoweli albo pasty.
Teraz
2162km, 24h (z przerwami na tankowanie i siku), kilka krajów
To będzie długi #nightdrive
Jedyne czego się boje to #polskiedrogi xD
#chwalesie #samochody #motoryzacja #emigracja
@Sztachuk: to nie pierwszy raz, wiem czego się spodziewać (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@bruhh: może być tak jak mówisz, Niemcy znam tylko z okazjonalnego przelotu autobahnami z jednej strony na drugą
@yhbgrobdoivbvwamsv: 1.5h z tego to prom (nie liczę odprawy)
Jeżeli pokonujesz 2200km z prędkością 100km/h to powinieneś przejechać dystans w dokładnie 22h (realnie z przystankami więcej)
Co nie jest możliwe uwzględniając ruch, czy postoje tj. nie da rady mieć średnią prędkość taka jaka jest maksymalna
@Atreyu:to ze sa limity 110, to nie znaczy ze tyle ludzie jezdza ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Atreyu: to jest wlasnie plaga a jak juz wspomnialem, jakies "nowsze" lub wizualnie "szybsze" auto na obcych rejestracjach to jest dosłownie jak zapalnik bomby atomowej. No ludzie wtedy zachowuja sie jak #!$%@?. Przyklad z kwietnia, jade sobie s8 i jedzie za mną koles, caly czas rowniutko cisniemy 140kmh troche ponad limit bo pusto no i tak jechal za mna z dobre 200km, az bylem pelen podziwu. No i na samym koncu, gdy juz chcial zjezdzac to gaz w #!$%@?, wyprzedzil mnie i doslownie na milimetry #!$%@? sie w swoj zjazd a hamowal tak mocno az mu sie dupsko unioslo tym Q5. No nie kumam kolesia, jedzie spokojnie 3/4 trasy zeby pod sam koniec takie cos #!$%@?, i po co? Pokazal mi w ten sposob, ze to on jest krolem szosy i mimo wszystko on byl pierwszy na tym