A Tak wygląda drukowany dom, stworzony przez robota
@MePix: Jak robot układał w nim instalację elektryczną? Jak robot układał w nim instalacje sanitarne? Jak robot umeblował ten dom? Masz świadomość, że budynek to trochę więcej niż kupa otynkowanych i pomalowanych cegieł?
Jak robot układał w nim instalację elektryczną? Jak robot układał w nim instalacje sanitarne? Jak robot umeblował ten dom? Masz świadomość, że budynek to trochę więcej niż kupa otynkowanych i pomalowanych cegieł?
@kompek: No tak bo robole na rusztowaniu układają sanitarkę i meble wewnątrz (-‸ლ) Weź pomyśl zanim coś napiszesz
No tak bo robole na rusztowaniu układają sanitarkę i meble wewnątrz (-‸ლ)
@MePix: Powiem szczerze - napisałaś tak od d--y strony, że nawet nie mam zielonego pojęcia co Ci odpisać. Wrzucasz zdjęcie, które ma udowodnić że jednak budowlańców można zastąpić robotem, no to pytam o instalacje wewnętrzne. A na to Ty się mnie pytasz, co ma rusztowanie do sanitarki...? Coś Ci się chyba nie do końca
@fraciu: Może jeden z drugim się zastanowi i zweryfikuje swoje przekonania, taka "misja edukacyjna" xD
powstanie czat gpt neta który w pół roku wymiótł grafików, seo i juniorów programistów co
@Jamniki2: Jest różnica między superkomputerem operującym w cyberprzestrzeni, a superkomputerem kontrolującym rzeczywiste, fizyczne maszyny. Nawet w tej chwili takie banalne rzeczy jak obsługa centrów logistycznych jest dalej w przytłaczającej większości wykonywana przez ludzi, a nie SI kierującą robotami
@kompek co xD z ciekawości, żeby przypomnieć sobie co znaczy na prawdę pracować zatrudniłem się właśnie w ogromnej fabryce, a dokładniej w jednej z grupy azoty. 99% rzeczy jest wykonywane przez komputer, w mojej opinii w naszej brygadzie jest o polowe za dużo ludzi, co potwierdził zreszta brygadzista gdy z ciekawości go zapytałem po cholerę nas tu tyle jak wystarczy klikać guziki i największa fabryka w Polsce z--------a XD jeśli do
#chatgpt #gpt #budownictwo #ciekawostki #heheszki #humorobrazkowy
źródło: temp_file.png2541443177155193354
PobierzA to tylko jeden z bardzo wielu robotów
źródło: obraz_2023-06-03_142926802
Pobierzźródło: obraz_2023-06-03_143142678
Pobierz@CzystaOdra boli Cię wielki dżipti? xd
@MePix: Jak robot układał w nim instalację elektryczną? Jak robot układał w nim instalacje sanitarne? Jak robot umeblował ten dom? Masz świadomość, że budynek to trochę więcej niż kupa otynkowanych i pomalowanych cegieł?
@kompek: No tak bo robole na rusztowaniu układają sanitarkę i meble wewnątrz (-‸ლ)
Weź pomyśl zanim coś napiszesz
@MePix: Powiem szczerze - napisałaś tak od d--y strony, że nawet nie mam zielonego pojęcia co Ci odpisać.
Wrzucasz zdjęcie, które ma udowodnić że jednak budowlańców można zastąpić robotem, no to pytam o instalacje wewnętrzne. A na to Ty się mnie pytasz, co ma rusztowanie do sanitarki...? Coś Ci się chyba nie do końca
typowa #logikarozowychpaskow ¯\(ツ)/¯
@Jamniki2: Jest różnica między superkomputerem operującym w cyberprzestrzeni, a superkomputerem kontrolującym rzeczywiste, fizyczne maszyny. Nawet w tej chwili takie banalne rzeczy jak obsługa centrów logistycznych jest dalej w przytłaczającej większości wykonywana przez ludzi, a nie SI kierującą robotami
---
https://wildmoose.pl/reklama-firma-budowlana/