Aktywne Wpisy
illmatic +234
#ukraina #oswiadczenie #wojna #lidl #biedronka #niedzielahandlowa
Nie polecam wspierać tych zbiórek. Sprawdziłem fundacje ktora stoi pod dyskontem i nie ma informacji na stronie ile jest przekazywane na faktyczne działania statutowe. Prosiłem wielokrotnie o te informacje ale nie były mi udostępnione.
Osoby zbierające pieniądze nie przekazują informacji jaki procent zbiórki jest przekazywany na cele statutowe.
Pani prezes fundacji ma siatkę firm z pracownikami tymczasowymi oraz sprzątającym oraz fundacje.
To wszystko powoduje ze uważam
Nie polecam wspierać tych zbiórek. Sprawdziłem fundacje ktora stoi pod dyskontem i nie ma informacji na stronie ile jest przekazywane na faktyczne działania statutowe. Prosiłem wielokrotnie o te informacje ale nie były mi udostępnione.
Osoby zbierające pieniądze nie przekazują informacji jaki procent zbiórki jest przekazywany na cele statutowe.
Pani prezes fundacji ma siatkę firm z pracownikami tymczasowymi oraz sprzątającym oraz fundacje.
To wszystko powoduje ze uważam
Bill_Kilgore +528
#gielda
@eklektyczny: sam jesteś #!$%@? myślenie, graj setką złotych tak samo jakbyś grał 1.000.000 złotych
Skoro potrafisz z 100 złotych zrobić 120 to tylko idiota by nie chciał zrobić z 1.000.000 1.200.000
Strata 20 zl ze 100 to niby to samo co 200k z miliona w procentach ale emocje inne. Z tego pierwszego sie czlowiek bedzie smiac a przy drugim gacie trzeba bedzie zmieniac na czyste.