Wpis z mikrobloga

@niezdiagnozowany: To było piękne. Miesiąc ćwiczeń był zdecydowanie za dużą ofiarą dla ojczyzny, ale w razie wojny nasz kurczak mały już bez wahania robiłby za "mięsną wkładkę do BWP-a". Na bank ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany: haha, to bylo piekne, jak smial sie z ludzi, ktorzy nie chcieli isc do wojska, ale jak uslyszal, ze sam tez moze isc, to nagle zmiekla mu rura i plakal, ze kto jak kto, ale on nie moze isc XDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany: Poza tym brzydzę się zarabianiem na straszeniu wojną więc w jej trakcie wydałem książkę o wojnie. Na jej okładce widać manewry wojskowe na terenie Polski i pytanie czy Rosja nas zaatakuje. A teraz jestem w trakcie pisania drugiej książki. XD
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany: hehe nie przesadzajcie, to tylko miesiąc, wielkie książątka programisty za 3k USD (nie żebym skrycie zazdrościł i gdy w końcu się dorobiłem na wojnie bez ciągłego z-----------a w aucie po Polsce to w końcu mogę się odgryźć tym klepaczom kodu)....ale, że co? ważnych ludzi przepisujących katalogi firm wojskowych biorą?!
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany oczywiście najwięcej do powiedzenia kto ma iść na ćwiczenia a kto nie mają największe manlety typu wolski xD chciałbym żeby kiedyś trafił do mnie na jednostkę to byśmy sobie pomaszerowali z 30kg sprzętem na sobie :3
  • Odpowiedz
@djtartini1: Pewnie wezmą gdzie indziej. Dla każdego coś się znajdzie.

@swinkapl Pamiętam że coś było lecz nie zagłębiałem się wtedy w temat. Możesz mi przypomnieć dlaczego miał tam iść?
Wydawało mi się że skoro twierdził że nie może, to jest tego pewien (jest chory albo ma jakieś zaświadczenie czy coś).
Poza tym, śmieszne jest jak lewacy domagają się ćwiczeń wojskowych, a sami nie zdają sobie sprawy z tego że
  • Odpowiedz