Wpis z mikrobloga

@ish_waw: właśnie się dowiedziałes, no i? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może młodzi jesteście i nie pamiętacie wyczynów świętej trójcy z lat 90, posadanie pamięci złotej rybki w latach 2005-2007 (teraz giertych to bożyszcze xD). A afer z ostatnich 8 lat... też już mało kto pamięta nawet o takim głupi agencie tomku xDD. O tym też zapomnicie za maks tydzień, potem grzecznie do urny za 800+ albo zostańcie
  • Odpowiedz
@ish_waw: ale jak wrzuciłem przemówienie w całości (jako jedyny na youtube) Jaruzelskiego z 1981 roku (tak, ukradłem z chomikuj) to po kilku miesiącach TVP zdjęła mi to bo to niby ich filmik chroniony prawem autorskim. To nic, że został znaleziony we Francji w latach 90.
  • Odpowiedz
@Lethaliity: dokladnie tak to dziala, wszyscy pmietaja o osmiorniczkach i zegarku ministra Slawka Nowaka, ale nikt nie pamieta spotkan na cmentarzach Mira, Rycha i Zbycha i miliona innych podłości.
  • Odpowiedz
@Lethaliity: była taka posłanka z peuo uniewinniona parę lat po śmierci, zaszczuta przez osobę zero, o tym też nikt nie pamięta, o pałowaniu na pokojowym strajku nielegalnych lockdownach i mandatach też nikt nie pamięta, o karach z tsue tak samo, o tym że paliwo jest 1 zł -1.50 zł droższe niż powinni też nikt nie wie.. taki lajf. Zdjęcie Tuska z Putinem wystarczy ( z 2008 ???) Szkoda że nikt nie
  • Odpowiedz