Aktywne Wpisy
menel60 +2
Jak snifnąć, żeby nikt w domu nie słyszał? Ja to na cału glos musze wciagac
#narkotykizawszespoko
#narkotykizawszespoko
G06DbT +10
Dziś znowu wy będziecie siedzieć w klimatyzowanych biurach i mieszkaniach, na swoich wygodnych fotelach czy sofach, pijący dobrą kawę, pachnący i w czystych ubraniach.
A ja? Ja się obudziłem o 3:27 (budzik na 4 był nastawiony), raz zwlekę się z barłogu żeby sobie zrobić śniadanie i żarcie do kołchozu. Po godzinie 5 pojadę, i znowu będę musiał się przebrać w ciuchy robocze, trzeba będzie odbić kartę i kołchozowanie będzie wykonywane.
Szkoda ze
A ja? Ja się obudziłem o 3:27 (budzik na 4 był nastawiony), raz zwlekę się z barłogu żeby sobie zrobić śniadanie i żarcie do kołchozu. Po godzinie 5 pojadę, i znowu będę musiał się przebrać w ciuchy robocze, trzeba będzie odbić kartę i kołchozowanie będzie wykonywane.
Szkoda ze
Gdyby Guzik wtedy nie wyzywał BOXDELA to najprawdopodobniej nigdy nie usłyszelibyśmy o Kasjo, Ferrarim i reszcie
Freakfighty zaczęły się w 2009 od walki Pudzian - Najman, ale dzięki popularności Magicala udało się zorganizować gale na dużą skale która z założenia była w 100% freakfightowa
(ciekawostka jak boxdel przyjął wyzwanie i zaczęły się organizacje FAME to Magical dostał propozycję bycia włodarzem musiał tylko wyłożyć od siebie 100-150k ale odmówił)
#danielmagical #famemma
Najbardziej zaangażowanym był Wojtek gola. on ogarnął kasę i sponsorów. Sam boxdel skończyłby ten projekt na "ogarniemy to stary"
Porównaj sobie chociaż koszt nowego auta z 2018 i 2023...
@Heroina340: jacy miastowi tam są prócz Pasternaka?