Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
dotankowany_noca +137
mirki, czemu mowi sie ze serwisowanie i posiadanie audi jest drogie skoro dzieli czesci z tanim VW? ile w tym prawdy?
chetnie poslucham wersje innych mirkow :)
sportback 35tfsi , poza tym ze czasem mnie denerwuje start stop i jednak teoche za twarde zawieszenie, po 37 k nic się nie dzieje, jedyny wydatek to 2,5 k na przegląd serwisowy na 30k. No i ceramika na lakier, a jak chciałem tez zabezpieczyć podwozie to ziomek mówił ze w audi mega dobrze fabrycznie zabezpieczają