Wpis z mikrobloga

@megoff: no wtedy bym się znowu bał. Ale przeważnie jak schodzę do piwnicy, to po siekierę drzewo rąbać, a światło zapalam po drodze nie tyle ze strachu przed upiorami po drodze, a raczej ze strachu przed przedmiotami po drodze xD
  • Odpowiedz
  • 0
@megoff: Oborze xD #creepy

@Roballo: No wlasnie z powodu bujnej wyobraźni. :c Poza tym muzyma ogólnie dziala na mnie kojąca: czasem gdy zasypiam bez muzyki, nagle po prostu w mojej glowie pojawiają się jakieś, że tak powiem, straszne obrazy, i za nic nie chcą zniknąć. Jesli przytrafia mi sie cos takiego przy sluchaniu muzyki, muzyka jakby zaraz to niweluje. Jak taka bariera ochronna nie pozwala tym
  • Odpowiedz
  • 1
@oliwin: Ja lubie noc. Ale nie lubie ciemności. Lubie oswietlona ciemność, że tak się wyraze. Ogolem noc >> dzień. W nocy wszystko jest.. lepsiejsze xD
  • Odpowiedz
@MaxiimumR: A to ja mam do dzisiaj coś takiego, że nie potrafię zasnąć bez szumu komputera, muzyki, włączonego telewizora. Taka zupełna cisza jest dla mnie niekomfortowa i czasami może być przyczyną bujniejszej wyobraźni niżbym chciał :P Kiedyś się bałem, dzisiaj złe samopoczucie + bezsenność w ciszy totalnej ;s
  • Odpowiedz