Aktywne Wpisy
credenss +724
#zwiazki
Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Prowadzę jdg, sam pracuję na siebie nie rzadko po 12h dziennie i na delegacjach. Zrobiłem sobie pierwszy urlop od dwóch lat, na majówkę, całe 7 dni odpoczynku od fizycznej tyrki. I co moja lepsza połowka wymyśliła? Że skoro mam wolne to ułożę jej mamie panele w pokoju. Wykazałem asertywność i w tej chwili mam również wakacje od swojej kobiety oraz teściowej. Szykuje się długi wypad na
Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Prowadzę jdg, sam pracuję na siebie nie rzadko po 12h dziennie i na delegacjach. Zrobiłem sobie pierwszy urlop od dwóch lat, na majówkę, całe 7 dni odpoczynku od fizycznej tyrki. I co moja lepsza połowka wymyśliła? Że skoro mam wolne to ułożę jej mamie panele w pokoju. Wykazałem asertywność i w tej chwili mam również wakacje od swojej kobiety oraz teściowej. Szykuje się długi wypad na
Tomek3322 +595
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
I jakie #gry polecacie? Z 10 lat w żadną grę nie grałem i nie wiem w co warto w pierwszej kolejności zagrać.
#komputery #pcmasterrace #konsole #xbox #ps5
@derton778: Witamy panie perspirancie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O panie, to tyle gatunków różnych jest, że nie wiadomo od czego zacząć, w co grywałeś kiedyś?
@aegispolis: W gothic, wiedzmin 1 i 2 i jakieś strategie
@derton778: ja polecam konsolę, kiedyś wiele lat temu grałem na komputerze i trzeba było instalować gry, kombinować ze sterownikami (to się może zmieniło), zastanawiać jakie ustawienia będą optymalne. Kupiłem konsolę i milion razy lepsza zabawa, odpalam i od razu działa, w XBOX series (ja mam S, ale X podobno jest
endorfy fera dual fan 5
Gigabyte B760M DS3H AX DDR4 wifi
Kingston Fury Renegade, DDR4, 32 GB, 3600MHz, CL16
SSD Kingston NV2 2TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen4
Sapphire Radeon RX 6800 XT
Obudowa Deepcool CG560 ARGB
Zasilacz Corsair RM750e ATX 3.0 750W
No i zdecydowanie PC. Jak grasz w rpgi w singlu to jesli nie straszne ci piracenie, to grasz za darmo, w nowe tytuly kosztujace po 200-300 zl.
No i strategie to tez glownie PC.
@derton778: lepiej komputer ( ͡º ͜ʖ͡º)
A jakbyś potrzebował pomocy to wal śmiało - #majk3lskladapcty
Gry Paradoxu
Space Engineers
Heroes 3 z HD mod i Era2