Aktywne Wpisy
marv0oo +8
PZW wykopki. Jakiś "miły pan" mnie zgłosił za mówienie o tym za co Reporterek siedział w więzieniu i garowałem za to tydzień
Pozdrawiam Cię serdecznie kolego, żeby ci zrobili to za co reporterek garował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
Pozdrawiam Cię serdecznie kolego, żeby ci zrobili to za co reporterek garował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
MajsterZeStoczni +49
Zmagam się od ponad 20 lat z depresją, Moja matka kończy za kilka dni 60 lat. Kupiłem jej smartwatch i oprócz tego stwierdziłem, że zrobie coś sam,od lat wiedziałem, że lubi Słoneczniki van Gogha, to namalowałem po swoemu
#depresja #tworczoscwlasna
#depresja #tworczoscwlasna
https://wykop.pl/ludzie/Mi-24
Proszę o przeskanowanie profilu tego użytkownika.
Zresztą oszczędzę wam pracy - rozpowszechnia rosyjską propagandę, jest agresywny i chamski, wulgarnie przeklina, w profilowym ma śmiejących się rosyjskich żołnierzy wskazujących na ukraińskie groby, wyjątkowo obrzydliwe i wstrętne, nie powinno być pozwolenia na brak poszanowania dla bohaterów, którzy zginęli walcząc za swój kraj.
Rozpowszechnia także antyukrainskie fejki, posługuje się rasistowskim językiem rosjan używając słów i zwrotów typu "chachły" "co tam chrumkasz" - rosjanie porównują bowiem Ukraińców do świń.
@Mi-24
Wstawia obrazki żywcem wyjęte z runetu, np. symbole inwazji V i Z
https://wykop.pl/wpis/69112397/wychodze-a-ma-dworze-takie-niebo-wojna-heheszki-uk
Zarejestrował się żeby trollować i rozpowszechniać nienawiść.
Proszę, zróbcie z nim porządek. Pozostałych proszę o masowe zgłaszanie.
#ukraina #r0sja #wojna #rustrolle #wykop #moderacja
Dopiero nie miał, ale zgłaszałem też przed zrobieniem wpisu, szybko poszło tym razem.
Ale nie przeszkadza im w twierdzeniu, że naród ukraiński jest sztuczny i tak naprawdę Ukraińcy to zbuntowani Rosjanie. Ciekawe kiedy zauważą, że to by oznaczało że cisną sami sobie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Skoro mają być bany za ruską propagandę to za ukraińską też powinny być.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Kierowca-ufo: a czemu nie mielibyśmy tego zapożyczyć od Rosjan?
brawo! Świetna robota
#tangodown
@Kierowca-ufo: A to onuca xDDD Jacy wy jesteście odklejeniu, naprawdę robicie sobie tu wykop.ua
Wyobraź sobie, że kultura rodem z r0syjskiego okopu nie wszystkim odpowiada.