Aktywne Wpisy

Lewusx +685
2-3 lata temu napisałem w swoim opisie profilu, ze do roku 2024 chce zostać zawodnikiem pro (zawodowcem).
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do

capol2 +145
Z moralnego punktu widzenia jedno i drugie to jest dokładnie to samo, więc skąd taka różnica w skali oburzenia? Czym różni się seks za kasę od ONSu / relacji niezobowiązującej? Dlaczego społeczeństwo daje przyzwolenie na jedno, a na drugie już nie? Ofc zaraz usłyszę, że chodzi o 'dobro kobiet', no ale takie argumenty nie świadczą dobrze o wykopkach, którzy jednocześnie (notabene, słusznie) narzekają na dyskryminację mężczyzn / uprzywilejowanie kobiet. Nie lubię niekonsekwencji ¯_(ツ)_/¯
#seks #zwiazki #tinder #divyzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski
@dragon7: Moja najlepsza znajoma (notabene, miałem z nią przez pewien czas relację 'koleżanka +' XD) przyznała, że gdyby była ładniejsza to chciałaby spróbować pobawić się w luksusową prostytutkę. Myślę, że to jest częstsze,
Komentarz usunięty przez moderatora
Moralnie to jest to samo. Różnica ogranicza się do detali.
Można byłoby dokładnie to samo napisać o mężczyznach pracujących na magazynie. Albo o kobietach pracujących na produkcji : )
@Ivan_III: O #!$%@?, ale odklejka XD
@Ivan_III: Wspólne "miłosne uniesienie" czy też "danie ponieść się emocjom" w połączeniu z niską barierą wymogu do intymnych zbliżeń wygląda inaczej niż płacenie żeby ktoś zredukował się do kawałka mięsa i dał nam dostęp do swojego ciała byśmy poczuli się jakbyśmy zaspokajali swoje potrzeby, oszukując siebie
@AnonimoweLwiatko: @Barszcz1987: Sprawa jest prosta: seks można podzielić na seks w celu prokreacji w małżeństwie i wszystkie inne schematy. Jeśli za punkt odniesienia przyjmiemy moralność, na