Aktywne Wpisy
Kenjiy +19
Zdarzyła się dziwna sytuacja w moim związku. Od jakiegos czasu chciałem spróbować seksu analnego z moją dziewczyną. Po kilku probach i rozmowach wreszcie się zgodziła jednak pod pewnym nietypowym warunkiem. Otóż ona tez mi chce włożyć w "to" miejsce sztucznego penisa, żebym poczuł jakto jest. Jak ja sie na to zgodzę, to ona tez zgodzi sie ja penetrację analna. Szczerze powiedziawszy nie wiem co o tym myśleć, generalnie jestem otwarty na wszelkie
AlienFromWenus +11
Gdyby incelstwo miesiączkowalo i nie działały by na nich żadne leki przeciwbólowe, to przestali by piertolić farmazony że różowe mają w życiu łatwiej od niebieskich a już na pewno nie podawali by najżałośniejszego argumentu w historii, jakim jest ilość matchy na tinderze u lasek 4/10. Ba, woleli by sprzedać wszystkie matche i nigdy nie zaruchać niż tak cierpieć.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #tinder #przemyslenia
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #tinder #przemyslenia
Muszę kupić laptopa dziadkom, raczej nowy, może używany. Głównie płaca rachunki i rozmawiają na skype.
Musi mieć dobra kamere. Dotychczas mieli stacjonarnke, ale kopnęła w kalendarz.
Laptop musi być niezawodny, żeby nie służyć za pogotowie komputerowe dwa razy w miesiącu.
#laptopy #komputery
1. Niema rzeczy niezawodnych
2. Jaka kwota bo jak masz nielimitowany budżet to mogę ci znaleźć pancerniaka, który jak spadnie to wpadnie przez podłogę do sąsiada.
ale może być mniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pisałem na szybko, bo taki miałem budżet w $, a nie miałem czasu sprawdzać kursu
Ranking laptopów https://techlords.pl/polecane-laptopy/