Aktywne Wpisy
McBreed +175
poszedłem na grzyby a tam takie coś, jakiś nowy gatunek???
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Terminator - Elektroniczny Morderca
Ludzki żołnierz zostaje wysłany z roku 2029 do 1984 aby powstrzymać niemal niezniszczalną maszynę do zabijania, wysłaną z tego samego roku. Cyborg został zaprogramowany do wykonania egzekucji młodej kobiety, której nienarodzony syn jest kluczem do przyszłego zbawienia ludzkości...
Mimo, że nie jest to horror to pamiętam jak się go w młodości bałem, bo zapowiadał nieuchronną przyszłość brutalnych maszyn…
Reżyseria: James Cameron - Obcy 2, Avatar, True Lies
S-f, akcja
IMDb: 8.1/10
https://www.imdb.com/title/tt0088247/
https://upflix.pl/film/zobacz/the-terminator-1984
@WLADCA_MALP: o to to, nie pamiętam kiedy i gdzie go pierwszy raz widziałem (pewnie nie w całości, tylko jakieś podglądane sceny), ale do tej pory mam w głowie kilka przerażających kadrów. Reszta to akcyjniaki, których nigdy się nie bałem.
@WLADCA_MALP: nie tylko. Kiedyś z kumplami puściliśmy sobie do piwka z czeskim dubbingiem i powiem Ci, że wtedy to była też zajebista komedia xD
@fuechsinn: no pod kolejnym numerkiem jest :)
Ale to jest horror. Tylko zamiast Frediego krugera, Jasona czy innego potwora z koszmarów jest bezduszna maszyna.